Timisoara

Auchan - Calea Aradului

Detalii hipermarket

Adresa
Timișoara, Calea Aradului, nr. 56 A
Telefon
0219141
Web
https://www.auchan.ro/
Social links
Categorie
Hipermarket
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
28178

Voteaza & Distribuie

Recenzii utilizatori 2

Comentariu

De SultanicaPopa | December 4, 2015 la 10:50 pm

Trebuie sa remarc indolenta si obraznicia angajatilor si nepasarea celor din conducerea acestui magazin, tupeul si ironia. Daca ar privi mai atent, ar vedea si ei ca sunt mai multi angajati decat clienti si ca este mare cuncurenta, mai ales ca s=a mai deschis un hipermarket de la concurenta. Asa ca, domnilor sefi, luati masuri si nu mai permiteti angajatilor sa fie obraznici cu clientii, ca s-ar putea sa ramaneti fara sefie. Eu am cerut sa vina o persoana din conducere si mi s-a spus ca ba sunt in sedinta, ba sunt in concediu.

Comentariu

De peba | October 25, 2017 la 11:05 am

Vreau să vă împărtăşesc o întâmplare petrecută în seară de 24 octombrie 2017 la Auchan Nord Timişoara.

Am ajuns la casă la casierul Cosmin Cătălin Păuna cu produse în valoare de 32,72 de lei, îi dau o bancnotă de 50 de lei, iar casierul mă întreabă dacă am 1 sau doi lei mărunt, caut şi îi întind 2,70 de bani ( lipesc 2 BANI ) el bate pe casă şi apare probabil că trebuie să primesc rest 19,98 lei. E, acuma scoate o bancnotă de 10 lei, una de 5 lei, patru bancnote de 1 leu, o monedă de 50 de bani, patru monezi de 10 bani, o monedă de 5 bani şi trei monezi de 1 ban, adică exact 19,98 lei. Corect, casierul dă restul foarte corect, nu ştiu de ce mi-a cerut 1 sau 2 lei ?

Eee, surpriza acum vine !
Clientul din spatele meu vede faza şi se enervează, el vede pe pult în locaşul acela mai adâncit, plin de monede pe care probabil unii clienți nu le mai iau, ia o monedă de 50 bani, i-o arată casierului şi zice : L-ai umplut pe băiat de mărunt pentru 2 bani, uite aici bani lăsați de clienți, toți îți lăsăm, nu puteai să îi dai 20 de lei, altădată vă plângeți că nu aveți mărunt şi acuma faceți risipă.
Casierul Cosmin Cătălin Păuna : Nu avem voie să dăm bani în plus dar nici să primim.
Acum casierul corect a dat restul la sânge, a procedat corect, dar eu vă întreb şi sper din tot sufletul să şi primesc răspuns:
Unde merge mărunțişul care este lăsat de clienți la casă, cine îi colectează?
Am vorbit cu nişte casiere, care mi-au confirmat că pe o tură de-a lor se strânge ca 10 lei în plus, pe lângă Z-tul ce îl scoate seara. La un magazin ca Auchan-ul care are minimum 20 de case, înseamnă 200 lei zilnic x 31 de zile = 6200 de lei, corect, unde merg aceşti bani, cine îi colectează ?
Aştept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră !

O seară bună, Florian Filip

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in cont pentru a adauga comentarii.