Timisoara

Policlinica Iasis

Detalii

Adresa
Timisoara, Aleea Azurului, nr. 2
Telefon
0256464350
Categorie
Centre medicale - Policlinici
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
25674

Voteaza & Distribuie

Comentarii 1

Comentariu

De Vancouver2015 | January 23, 2015 la 09:49 pm

Din pacate, asistentele de la Iasis inca asteapta "atentii" ca sa fie corecte. Dupa ce am asteptat 4-5 ore pentru citirea unui rezultat, am primit un raspuns sec - "Ne pare rau, veniti si maine!". S-a intamplat in urma cu cateva zile cand venind de la 150 de km departare de Timisoara si dupa ce am asteptat ore bune, am observant asistentele medicale ca sareau randul intre pacienti. Am intrebat daca pot intra si eu in curand deoarece am tren inapoi spre casa, asistentele mi-au dat un raspuns sec - "Ne pare rau, veniti maine!". Asta doar ca unii au fost mai spagari si au acordat "darul" si au intrat in fata. Eu nefiind pregatit cu nici o "atentie" va trebui sa mai fac un drum deoarece prin telefon nu pot primi nici un rezultat.
O mare rusine pentru Policlinica Iasis care se considera una europeana dar cu mentalitate inca, comunista sau mai frumos spus, Orientala ( spagara). Halal sistem medical si servicii pentru care platim multi bani pentru consultatii, teste si citirea unor rezultate.
Sper ca serviciile se vor schimba in curand si se va renunta la "miciile atentii" mai ales dupa ce voi sesiza si organismele in domeniu.
Numai bine va doresc si....Spaga frumoasa!

Lasa un comentariu

Campurile cu * sunt obligatorii.

Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in cont pentru a adauga comentarii.