Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Meniu de nunta by Restaurant Castel Royal

Meniu de nunta by Restaurant Castel Royal

Detalii

Telefon
0356421448, 0731024125, 0726675220
Categorie
Meniu evenimente
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Apartine de
Restaurant Castel Royal
Vizualizari
11869

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Meniu de nunta by Restaurant Castel Royal Mosnita Noua

Meniu de nunta by Restaurant Castel Royal - Intr-o admosfera de basm, Restaurant Castel Royal pune la dispozitia clientiilor un meniu de nunta ideal pentru evenimentul care urmeaza sa reuneasca destinele cuplului.

MENIU 1 - 180 LEI/PERSOANA

APERITIV
  • Chiftelute cu susan
  • Rosii umplute cu salata de ciuperci
  • Rol de sunca presata cu hrean
  • Rulada de porc cu legume
  • Flori de cascaval si telemea
  • Barcute de ardei cu branza si verdeturi
  • Ou umplut cu pasta de ficat
  • Crochete de cascaval cu sunca
  • Masline negre si verzi.
SUPE/CIORBE
  • Supa de gaina cu taitei de casa.
SARMALE
  • Sarmalute cu afumatura, smantana, ardei iute si mamaliguta.
PREPARAT DE BAZA
  • Friptura de porc impanata, la cuptor
  • Pulpe de pui la tava
  • Cartofi la cuptor cu rozmarin
  • Orez cu legume
  • Salta de varza / muraturi.
BAUTURI
  • 1 Cafea /persoana
  • Apa plata/minerala
  • Sucuri diverse Coca-Cola/Pepsi
  • 1 Bere Clinica de bere(Gold/Platin)/persoana
*Amenajarea salii pentru eveniment este inclusa in pretul meniului, de asemenea costul personalului si 1 camera gratuit.


MENIU 2
- 200 LEI/PERSOANA

APERITIV
  • Rulada de porc cu legume
  • Dobos de cascaval si sunca presata
  • Ficatei de pui in bacon
  • Mini snitel cu susan
  • Mini frigarui de mozzarela si rosii cherry
  • Cosulete de castravete cu pasta de icre
  • Bile de branza cu struguri si verdeata
  • Tartine de somon fume
  • Fundite de sunca si salata a la russe
  • Masline negre si verzi.
APERITIV CALD
  • Clatite umplute cu carne si sos brun/Clatite umplute cu carne si ciuperci/Cordon bleu de pui sau porc cu broccoli.
SUPE/CIORBE
  • Supa de pui cu taitei de casa/Ciorba de pui sau porc a al grec/taraneasca de vacuta.
SARMALE
  • Sarmalute in foi de varza cu costita, mamaliguta, smantana si ardei iute.
PREPARAT DE BAZA
  • Pulpe de pui pomodori cu mozzarela si busuioc
  • Ceafa de porc la cuptor, cu ierburi aromate
  • Cartof copt cu smantana si marar/ cartofi gratinati
  • Sote baby carrots
  • Salata de rosii si castraveti/varza/asortata/muraturi.
BAUTURA
  • 1 Cafea/persoana
  • Apa plata/minerala
  • Sucuri diverse Coca-Cola/Pepsi
  • 1 Bere Clinica de bere(Gold/Platin)/persoana.
*Amenajarea salii pentru eveniment este inclusa in pretul meniului, de asemenea costul personalului si 1 camera gratuit.


MENIU 3
- 240 LEI/PERSOAN

APERITIV
  • Tartine cu somon fume /anchois
  • Gargarite de icre rosii si negre
  • Rosii cu pasta de mozzarella
  • Andive cu gorgonzola si nuci
  • File de piept de gasca afumat/rulada de pui cu fructe confiate
  • Rulada de branza cu struguri
  • Prosciutto cu melone/bacon cu ananas
  • Trandafir din muschiulet file
  • Acadele de branzeturi cu verdeata
  • Piersica cu salata de cruditati
  • Masline negre si verzi
APERITIV CALD
  • Pastrav sau somon cu sos lemon butter cu capere si cartofi naturi/Pastrav sau somon la gratar cu sos de lamaie si orez salbatic/Camembert in crusta de migdale si sos de fructe de padure/Rulou de porc cu spanac si sos gorgonzola/Piept de pui cu sos de hribi.
SUPE/CIORBE
  • Supa de rata/gasca/curcan cu taitei de casa si verdeata/ Ciorba de pui sau porc a al grec/taraneasca de vacuta.
SARMALUTE
  • Sarmalute in foi de vita de vie/gulie cu mamaliguta si sos de marar.
PREPARAT DE BAZA
  • Friptura de gasca in sos dulce-acrisor
  • Cotlet de porc umplut cu rosii uscate si parmezan
  • Cartofi piure
  • Buchet de legume asortate, gratinate cu unt si cascaval
  • Salata rosii si castraveti/varza/asortata/muraturi.
BAUTURI
  • 1 Cafea/persoana
  • Apa plata/minerala
  • Sucuri diverse Coca-Cola/Pepsi
  • 1 Bere Clinica de bere(Gold/Platin)/persoana.
*Amenajarea salii pentru eveniment este inclusa in pretul meniului, de asemenea costul personalului si 1 camera gratuit.

1. Pachet băuturi PLATIN – 70 lei/persoană (open bar)
  • Scotch Whisky – Chivas Regal 12 yo, Ballantine's 12 yo., Jack Daniel’s, Dewar’s 12 yo, Jameson 12 yo.
  • Single Malt Scotch Whisky – Glenfiddich 12 yo, The Glenlivet 12 yo, Aberlour 12 yo, Strathisla 12 yo.
  • Tuică de casă
  • Vodka – Absolut, Finlandia, Danzka, Smirnoff.
  • Tequila – Olmeca Gold, Sauza Gold, El Jimador, Camino Gold
  • Cognac – Martell VS, Courvoisier VS, Otard VS, Hennessy VS
  • Vinars – Brancoveanu XO.
  • Liquer – Jägermeister, Sheridan’s, Balleys, Disaronno.
  • Vermuth – Campari, Martini, Ramazzoti.
  • Cocktails
  • Vin roşu - Gama Prestige (Domeniile Coroanei), Gama La Putere (Recaş)
  • Vin alb – Colectia Mysterium (Jidvei), Gama Prestige (Domeniile Coroanei), Gama Sole (Recaş)
  • Vin rose – Colectia Mysterium (Jidvei), Gama Prestige (Domeniile Coroanei),
Gama Sole (Recaş)
  • Vin spumant – Romantine şi Jidvei(Jidvei), Gama Sole (Recaş)
  • Bere – Terapia.
2. Pachet băuturi GOLD – 50 lei/persoană
Tarie – 200 ml/persoană
  • Whiskey – Jameson Irish, Dewar’s, Jim Beam, J.W. Red Label, J & B.
  • Tuică de casă.
  • Vodka – Stalinskaya, St. Petersburg.
  • Tequila – Olmeca Silver, Sauza Blanco, Camino Blanco.
  • Vinars – Jidvei VSOP, Zaraza 5*.
  • Vermuth – Cinzano, Campari, Martini.
Vin – 1 sticla 0,7 l/persoană
  • Vin roşu – Gama Castel Huniade (Recaş).
  • Vin alb – Gamele Clasic si Premiat (Jidvei), Gama Castel Huniade (Recaş).
  • Vin rose – Gama Castel Huniade (Recaş)
Vin Spumant – 100 ml/persoană
  • Margaritar (Jidvei).
Bere – 2 sticle/persoană
  • Terapia

3. Pachet băuturi SILVER – 30 lei/persoană


Tarie – 100 ml/persoană
  • Whiskey – Ballantine’s Finest, Teacher’s, Grant’s
  • Tuică de casă.
  • Vodka – Stalinskaya, St. Petersburg.
  • Tequila – Olmeca Silver, Sauza Blanco, Camino Blanco.
  • Vinars – Zaraza 3*.
  • Vermuth – Angelli, Cinzano
Vin – Carafa 500 ml/persoană
  • Vin rosu – Recaş, Jidvei, Miniş
  • Vin alb – Recaş, Jidvei, Miniş
Vin Spumant – 100 ml/persoană
  • Angelli
Bere – 2 sticle/persoană
  • Terapia.

Filtre

Specific: International
Tip eveniment: Botez, Nunta

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro