Timisoara

Radio Taxi

Radio Taxi

Detalii

Adresa
Timișoara
Telefon
0256940
Categorie
Firme taxi
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
9290

Voteaza & Distribuie

Comentarii 1

Comentariu

De StoicanelHary | June 21, 2014 la 01:54 pm

Firma cu angajati incompetenti, astazi am avut o experienta neplacuta datorita dispecerei cu care am luat contact si datorita taximetristului incapabil sa ajunga la timp si mai si nesimtit pe deasupra la sosire.
Sun frumos spun ca "am nevoie de taxi de la.... pana la ...., avem bagaje si un catel mic pe care il tin in brate pana acolo", imi spune dispecera o clipa, o aud prin telefon cum da incontinu comanda in care pomeneste si de catel, imi spune ca va ajunge taxi in 3 minute....trec defapt 10....si cand ajunge imi spune taximetristul "aa, aveti si caine...nu va iau asa", oameni mai incompetenti si nesimtiti ca si acestia nu am mai vazut si auzit !!!
Sun inapoi la dispecera si imi spune ca cel mai probabil eu am spus si de caine dupa ce am dat comanda si ea deja cauta taxi...adica cum? adica dau comanda si dupa vorbesc singura, pot eu sa fiu asa cretina? am dat comanda frumos de la inceput, a auzit...am auzito si eu cand spunea si de caine, apoi a intorso cand a vazut ca ala a plecat si a dat vina pe ea ca de la ea nu a inteles.
Cea mai neserioasa firma!!
Era sa intarziem si sa pierdem microbuzul, datorita incompetentei lor, ar trebui sa tina cont de faptul ca un om care suna pentru taxi, are planuri, planuri ce depind de timpul pierdut cu astfel de tampenii.

Lasa un comentariu

Campurile cu * sunt obligatorii.

Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in cont pentru a adauga comentarii.