Timisoara

Încă un hop


Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
2

Voteaza & Distribuie

DescriereMamma Mia Becicherecu Mic îşi joacă una dintre ultimele şanse de evitare a ligii a patra în meciul de sâmbătă cu CS Vladimirescu. Cele două echipe sunt despărţite de şase puncte şi ambele sunt în hora retrogradării.

Mamma Mia Becicherecu Mic joacă în runda a XXVIII-a a în deplasare împotriva lui CS Vladimirescu. Înaintea acestei etape elevii lui Sorin Bălu ocupă primul loc de sub linia retrogradării. Singura absenţă a formaţiei timişene este Jilcu, fotbalist eliminat în partida de pe teren propriu cu FC Hunedoara. Gruparea arădeană vine după o umilinţă în intermediara de marţi, 5-1 pe terenul Jiului Petroşani.

“Şanse mai sunt să scăpăm, dar dacă vom avea în continuare arbitraje slabe, mi-e greu să cred că o vom face. Băieţii dau ce pot, dar de multe ori avem şi ghinion şi asta ne poate împiedica să câştigăm punctele. Mergem să luăm cele trei puncte indiscutabil.” Sorin Bălu, antrenor – Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic

În turul campionatului, gruparea din Becicherec a obţinut cea mai clară victorie a sa tocmai în compania lui CS Vladimirescu, 4-0 pe teren propriu. Întâlnirea din această rundă este programată sâmbătă, de la ora 18.

Daniel Bâlteanu

Taguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro