Timisoara

5 ani de Setup Venue

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
Escape Venue
Vizualizari
733

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 martie 201322:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Pe 16 si 23 martie 2013 Setup Venue sarbatoreste 5 ani de muzica si cultura urbana alternativa pentru Timisoara ! Prima zi a aniversarii prezinta cele mai proaspete sounduri dubstep cu The Others (Dub Police, Londra), hip-hop, turntablism si drumandbass cu legendarul si indragitul JFB (UK DMC Champion)Cu aceasta ocazie vom sarbatori bucuria celor 5 ani in care intr-o fosta hala industriala transformata in club am putut aduce in fata publicului Timisorean fie direct sau alaturi de parteneri si organizatori nume mari internationale din scena de muzica electronica, noi producatori, djei si artisti romani, concerte rock, hip-hop si rap, proiectii de film si scurtmetraje.

Headlinerii aniversarii pregatesc o petrecere unica ce acopera cele mai proaspete sounduri dubstep cu The Others (Dub Police, Londra), hip-hop, turntablism si drumandbass cu legendarul si indragitul JFB (UK DMC Champion) si un performance live unic cu cea mai autentic romaneasca formatie a ultimilor ani Subcarpati (Bucuresti, Romania).

Daca in orasul undelor joase legea o face Dub Police, The Others sunt serifii veterani care s-au saturat de joaca micilor ‘pistolari’. Parteneriatul muzical inceput de Alex si Paul reprezinta tot ce e mai bun
in consacratul sunet londonez.

Catalogul bogat de release-uri la Dub Police, Tempa, Wheel & Deal, Boka, Sub Soliders si colaborari cu nume precum Caspa, Emalkay si N-Type ar trebui deja sa te faca sa tremuri. Adaugam la asta seturi incendiare ce zguduie mintea si trupul deopotriva.

Campion UK DMC, producator versat si selector neinfricat, JFB continua sa se afle in avangarda turntableism-ului si beaturilor rupte din Regatul Unit – prin abordari creative noi in dubstep, breakbeat si drumandbass, rutine indraznete la platane, sampler si video scratch cu acelasi simt eclectic al selectiei pentru party.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta