Timisoara

5 destinații perfecte de Revelion dacă ești singur

5 destinații perfecte de Revelion dacă ești singur

Detalii

Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
97

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ai avut un an complicat pe plan sentimental și te gândești de pe-acum la aglomerata lună decembrie, când forfota sărbătorilor cuprinde întregul oraș iar tu te întrebi cum o să petreci Anul Nou de unul singur. Nu-i nicio problemă, este chiar o oportunitate, pentru că beneficiezi de oferte solo travel în zone turistice atractive, unde să te odihnești și să relaxezi, chiar să găsești împlinirea spirituală de care ai nevoie.
Iată care sunt cele 5 destinații perfecte de Revelion dacă ești singur:

1. Egipt

Pregătește-ți bagajele pentru o destinație de Revelion care te poartă într-o călătorie în timp, printre piramide, mistere și legende. O să te simți ca un Indiana Jones modern, în căutarea tainelor de dincolo de nisipuri. Fie că alegi să mergi în Hurghada sau Sharm El Sheikh află aici ofertele pentru Revelion în Egipt, bucură-te de o fascinantă croazieră pe Nil și vizitează cele trei faimoase piramide, Sfinxul, Obeliscul Neterminat, Marele Baraj, Templele Luxor, Karnak Philae. Vei afla lucruri interesante despre istoria antică și vei fi fermecat de frumusețea acestor locuri parcă sculptate în piatră și nisip. Iar dacă ți-e dor de plajă, câteva zile la Marea Roșie sunt exact tratamentul de care ai nevoie, ca să începi noul an în ton optimist.

2. Bali

Ce poate fi mai potrivit pentru un turist single decât o călătorie spirituală în Bali, unde să deprindeți filosofia Tri Hita Karana, un concept tripartit care include relația spirituală dintre divinitate, om și natură. Vei găsi aici peisaje tropicale unice și plaje ascunse printre lagune, te vei bucura de ospitalitatea gazdelor și de tradițiile culturale și gastronomice care fac din mica insulă indoneziană o destinație turistică celebră. Ritualurile de început de an sunt impresionante, la fel și spectacolele de muzică, spectacolul de artificii și parada de costume populare.

3. Thailanda

Poți să alegi Thailanda ca destinație de Revelion dacă ești singur. Vei avea o vacanță relaxantă, într-una dintre zecile de insule tropicale faimoase în toată lumea. Cel mai în largul tău te vei simți la Koh Samui, care este cea mai accesibilă insulă din golful siamez.
Găsești aici plaje sălbatice, cascade spectaculoase și munți perfecți pentru mountain bike. Dimensiunea spirituală este și ea bine reprezentată, pentru că pe insulă se află Marele Templu al lui Buddha.

4. Tenerife

Pentru un Revelion solo în costum de baie poți să alegi insula vulcanică Tenerife, perla din Canare, cel mai cald și însorit loc de pe continentul european la sfârșit de an. Temperaturile din luna ianuarie sunt de 20 de grade, așa că poți să te bucuri în voie de plaje cu nisip negru, excursii la pescuit alături de delfini prietenoși, plimbări în bărci cu fund de sticlă, perfecte pentru observarea faunei acvatice, scufundări, snorkelling sau surfing.

5. Dubai

Dacă vrei să fii la înălțime de Revelion, alege un sejur în Dubai, unde se află cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. O să te simți ca un personaj din O mie și una de nopți, printre clădirile, grădinile și porturile din acest oraș fascinant, unde cultura orientală se împletește cu modul de viață vestic, într-un mix unic și irezistibil. O să-ți placă marile mall-uri, adevărate mausoleuri ale shoppingului, acvariile de mărimi impresionante și pârtiile artificiale de ski, situate în interiorul clădirilor enorme din zona comercială.

După cum ai observat, nu este deloc rău să fii solo traveler, poți să alegi între diverse destinații de Revelion din toată lumea și ai ocazia să începi Noul An nu singur acasă, ca în celebra serie de filme de sezon, ci chiar singur...plecat de acasă, gata să trăiești noi senzații și noi aventuri.

Sursa foto: piqsels.com/en/public-domain-photo-zykvv

Filtre

Destinatii oferite: Dubai, Egipt, Spania, Thailanda