Timisoara

5 pași pentru o imunitate de fier

5 pași pentru o imunitate de fier

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
405

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te îmbolnăveşti des sau atunci când eşti bolnav nu reuşeşti să scapi de simptome, decât cu ajutorul antibioticelor? Vrei să afli care sunt obiceiurile care te pot ajuta să fii sănătos și în formă maximă tot anul? Hai sâmbătă, 28 ianuarie, la INCUBOXX și vei afla:

- care sunt obiceiurile greșite ce îți scad imunitatea;
- care sunt alimentele care te ajută să ai o imunitate de fier;
- de ce mișcarea este importantă pentru a-ți întări imunitatea și ce tip de mișcare îți conferă cele mai bune rezultate;
- cum te poate ajuta atitudinea mentală să îți menții corpul sănătos;
- ce fel de produse trebuie să folosești pentru a-ți proteja organismul de boli;
- care sunt obiceiurile care îți mențin sistemul imunitar;
- ce trebuie să faci atunci când ești bolnav, pentru a grăbi procesul de vindecare.

În plus, vei învăța practic cum îți poți prepara singur, din ingrediente naturale, un ceai delicios și sănătos, care te va ajuta să ai o imunitate de fier. Te vei bucura de o porție chiar la fața locului și primești și rețeta, să îți faci acasă, când vrei tu!

Așadar, ai toate motivele să participi- cine nu își dorește să funcționeze permanent la capacitate maximă, să aibă un sistem imunitar de fier și să învețe, în același timp, cum să își stimuleze sistemul imunitar într-un mod simplu și în același timp sănătos?

Te așteptăm, sâmbătă, 28 ianuarie, la INCUBOXX, de la ora 12:00. Intrarea este gratuită, dar necesită înscriere aici: http://bit.ly/2ibZo7I

O vei întâlni pe Anca Alina Ionescu, fondator și coordonator al programului "Tânăr și Sănătos". Anca Alina are 25 de ani de experiență în tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și susține zeci de seminarii și ateliere de alimentație sănătoasă în întreaga țară. Prin programul "Tânăr și Sănătos" îi ajută pe toți cei care doresc să își ducă sănătatea la următorul nivel. De asemenea, Anca Alina este implicată voluntar în scăderea obezității infantile la noi în țară, dar este și Ambasador Food Revolution- programul lui Jamie Oliver de educare a părinților și copiilor în ceea ce privește alimentația sănătoasă.