Timisoara

5 pasi pentru a avea castiguri fabuloase

5 pasi pentru a avea castiguri fabuloase

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
429

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In orice domeniu te-ai angaja, cu siguranta, iti doresti sa ai venituri de mii se lei pe luna. Evident, trebuie sa depui eforturi pentru a te evidentia si pentru a reusi sa promovezi. La victory-studio.ro, aceste lucruri sunt foarte importante.

Vei vedea ce inseamna acest lucru in 5 pasi:

  1. Seriozitate. O persoana serioaza va fi mereu considerata o persoana pe care firma se poate baza. Daca respecti programul de lucru, ai un dress code adecvat si sa stii sa comunici, comportamentul tau denota seriozitate, deci, vei putea promova mai repede decat este prevazut in contractul de munca.
  2. Implicare. O persoana implicata da mereu de inteles ca ii pasa de domeniu si de firma cu care colaboreaza. Nu vei vedea niciodata o persoana fara interes ajunsa pe postul de manager sau sa se pricopseasca cu o marire de salariu.
  3. Entuziasm. Entuziasmul vine din placerea cu care faci lucrul respectiv si se vede in timp. Zambetul, placerea si dedicarea cu care lucrezi se vor vedea si vor aduce un plus salariului tau.
  4. Comunicare. La job, ca si in viata de zi cu zi, comunicarea este cheia. O persoana care stie sa comunice poate fi un bun lider. Comunicarea este rezolvarea in orice situatie. Este foarte important sa stii cum sa abordezi fiecare situatie prin simplele vorbe.
  5. Atitudine relaxata. Indiferent de situatie, trebuie sa nu te panichezi, sa stii sa faci fata situatiei fara sa agiti lumea din jurul tau. O persoana relaxata stie cum sa iasa din toate incurcaturile si sa se impuna in fata oamenilor din jurul sau. Trebuie sa te gandesti ca oamenii din jurul tau isi doresc sa vada o fata prietenoasa si care sa stie sa solutioneze conflictele.
Acestea au fost doar cateva sfaturi, pe care daca le vei respecta vor duce la cresterea ta pe toate planurile. La Vctory Studio, aceste lucruri reprezinta avantaje pentru ca tu sa fii model de Top!
Te asteptam intr-o echipa.