Referendum pentru familie
Timisoara

5asec

5asec

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Burebista, nr. 8-14
Telefon
0371151835
Web
http://ro.5asec.com/ro
Social links
Categorie
Spalatorie haine
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
701

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curatatorie de haine Timisoara
Curatarea chimica :

Este un proces de curatare destinat articolelor vestimentare si textilelor de mai multe feluri, care combina actiunea mecanica si eficienta solventilor.
Curatatoria chimica este in continuare cea mai eficienta metoda de a elimina petele de grasime sau de alte tipuri. Acest tip de tratament usureaza implicit si procesul de calcare.
Utilizarea solventilor intr-o maniera responsabila si bazata pe anagajament social, reprezinta un punct important in politica 5àSec, in vederea bunastarii atat a angajatilor si clientilor nostri, cat si a mediului inconjurator.
Spalarea :
Toate magazinele noastre sunt echipate cu masini care utilizeaza apa drept solutie principala de curatare. Acest proces este bazat pe patru elemente, fundamentale pentru eficienta procesului pe ansamblu: actiunea mecanica, produse de curatat, temperatura si timpul alocat fiecarui ciclu de spalare. Utilizam o gama larga de produse care inalbesc, purifica, degreseaza si fac articolele mai fine/moi.
Calcarea :
Tehnicile de calcare utilizate exclusiv in magazinele noastre au fost dezvolate de catre 5àSec de-a lungul timpului. Fiecare membru al echipei noastre primeste un instructaj complet in ceea ce priveste acest proces, pentru a putea aplica articolelor dvs. cele mai bune tratamente, dar cu mare accent si pe ergonomia statiei de lucru.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 18:00

Filtre

Program extra: Sambata
Zone din Timisoara: Bucovina