Timisoara

ACS Poli a inceput pregatirea de iarna

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 1 saptamana
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
568

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

După reunirea lotului, care a avut loc miercuri, la complexul ''Dan Păltinişanu'', ACS Poli Timişoara a anunţat pe site-ul său oficial că îşi va continua zilnic antrenamentele până pe 20 ianuarie, când se va intra într-un cantonament, în localitate. În jurul datei de 1 februarie, lotul ACS Poli va pleca într-un cantonament în Antalya, fiind în curs de definitivare disputarea a cinci meciuri.
Pe finalul stagiului local, Poli urmează să dispute două meciuri de verificare, ambele în complexul Dan Păltinişanu, cu două echipe din Serbia: FK Dolina Padina (locul 13 în Liga a doua), pe 29 ianuarie, de la ora 15,00, şi cu FK Donji Srem (locul 15, în Prima Ligă), pe 31 ianuarie, de la ora 13,00.
De asemenea, în 15 februarie va avea loc un amical, în deplasare, contra divizionarei secunde FC Bihor Oradea
ACS Poli a revenit din vacanţă, cu trei nume noi. Aşa cum s-a anunţat încă de la începutul săptămânii, tinerii Alin Roman, Alin Dobrosavlevici şi Fabian Himcinschi sunt noii fotbalişti ai Timişoarei. Directorul tehnic Călin Rosenblum a specificat că, deşi cei trei au venit sub formă de împrumut, e foarte probabil ca toţi să rămână pe Bega din vară.