Timisoara

ACS Poli s-a impus la Campina si a urcat pe locul doi

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 1 saptamana
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
446

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intermediara a fost de bun augur pentru ACS Poli, care s-a impus clar la Câmpina, 3-0. Henrique și dubla lui Bărbuț au făcut ca victoria să fie concludentă pentru trupa lui Dan Alexa, care a urcat pe locul secund, la doar două puncte în spatele Reșiței, învinsă clar de FC Olt. Gruparea din Timișoara are și un meci mai puțin disputat, iar sâmbătă primește acasă replica Olimpiei Satu Mare.
ACS Poli a deschis scorul încă din minutul 2, atunci când brazilianul Pedro Henrique a profitat de o gafă a lui Cioinac, care a trimis greșit spre colegii săi din apărare, învingându-l pe Popescu cu un șut plasat. Intrată cu un avantaj minim la cabine, formația timișoreană s-a dezlănțuit în repriza a doua, grație lui Bărbuț. Acesta a lovit de două ori, în minutele 58 și 67 și a dus scorul la 3-0.
Fortuna Poiana Câmpina (antrenor Florin Stăncioiu): Popescu – Aldea, M. Marin (cpt.), Crişan, Damian – Cioinac, Minciună – V. Munteanu, Honciu, Antohi – Chipirliu. AU mai intrat Dobrosavlevici, Zsiga și Buhuși.
ACS Poli (antrenor Dan Alexa): Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, Neagu – Boldea, Popescu, Keita, Poparadu – Bărbuț, Pedro Henrique. Au mai intrat Petre, Popovici și Nanu.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro