Timisoara

ACS Poli se pregateşte in Antalya!

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
457

Voteaza & Distribuie

Descriere

ACS Poli și-a conturat o parte a meciurilor amicale din această iarnă. Miercuri după-amiază, timișorenii vor disputa un prim test, în compania sârbilor de la Dolina Padina, în complexul „Dan Păltinișanu”. În ceea ce privește stagiul din Antalya, alb-negri au perfectat până acum trei partide, însă adversarii nu sunt de mare calibru.
La încheierea primul cantonament, desfășurat pe plan local, ACS Poli va întâlni miercuri, de la ora 15, în complexul „Dan Păltinișanu”, formația NK Dolina Padina, din liga secundă sârbă. Pentru săptămâna viitoare, când echipa se va afla în Antalya, s-au fixat deja trei jocuri de verificare.
Primul se va desfășura luni, 3 februarie, în fața formației Shnonan Bellamare, care a ocupat locul 16 în precedenta ediție a primei ligi japoneze, încheiate la finalul lui 2013, retrogradând în eșalonul secund.
În data de 5 februarie, ACS poli va întâlni Zeta Golubovic, ocupantă a locului 6 în prima ligă din Muntenegru. Apoi, în 9 februarie, elevii lui Șunda își vor măsura forțele cu Olimpik Sarajevo, formație clasată pe 6 în primul eșalon al Bosniei.
În stagiul din Antalya, alb-negrii vor mai disputa două meciuri amicale, la 1 februarie și 7 februarie, adversarii nefiind stabiliți până în momentul de față.
La întoarcerea din Turcia, gruparea timișoreană va susține, pe 15 februarie, un amical la Oradea, cu divizionara secundă FC Bihor.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro