Timisoara

ACS Poli se pregateşte in Ungaria

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
484

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Două reprize de 45 cu adversari diferiţi în prima zi de pregătire centralizată, soldate cu două victorii. ACS Poli a disputat ieri două meciuri a câte 45 de minute, în faţa unor formaţii din liga a IV-a maghiară, în prima zi a cantonamentului susţinut în Ungaria.
Trupa în alb şi negru a învins cu 2-0 Fuzesgyarmati SK, cât şi formaţia din Hajdusamson. În primul meci, contra localnicei din Fuzesgyarmat, Bărbuţ, în minutul 22, şi Boldea, în minutul 35, au înscris punctele alb-negrilor. Contra grupării Hajdusamson, a venit rândul nou-veniţilor Carlos Eduardo şi Pedro Henrique să puncteze, golurile venind în minutele 34 şi 45.
Dan Alexa a deplasat în Ungaria un lot format din 24 de jucători, din care lipsește Szebolcs Szekely, care tratează transferul la un club din străinătate, Souleymane Keita, dă probe în Franța, și Florin Nanu, învoit pentru rezolvarea unor probleme personale.
Lot ACS Poli în Ungaria:
Portari: Nuno Claro, Eduard Pap, Mario Contra
Fundaşi: Claudiu Belu, Cristian Bocșan, Danijel Morariju, Gabriel Cânu, Cristian Scutaru, Miodrag Todorov
Mijlocaşi: Cristi Bărbuț, Silviu Balaure, Silviu Bălace, Nicu Boldea, Ovidiu Petre, Alexandru Popovici, Adrian Poparadu, Răzvan Trandu, Alexandru Lazăr, Vlad Dragomir, Carlos Eduardo, Lassana Camara
Atacanţi: Wilson Kneeshaw, MIlan Stavric, Pedro Henrique
Stagiul din Ungaria se va încheia sâmbătă, cu un amical în compania divizionarei secunde Bekescsabai Elore, programat pentru ora 12.