Timisoara

Act Natural Cosmetics

Act Natural Cosmetics

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Stefan Cel Mare, nr. 56
Telefon
0734077160
Web
www.acosmetics.ro
Categorie
Magazine cosmetice & parfumuri
Modificat
acum 5 ani si 3 saptamani
Vizualizari
1228

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Act Natural Cosmetics

Produse cosmetice naturale pentru îngrijirea tenului, corpului si parului. Unicitatea consta in selectia celor mai bune ingrediente naturale cum ar fi untul, florile și extractele din plante, uleiuri esențiale. Produsele Attirance sunt destinate pentru toți cei care caută confort fizic și emoțional, lux si originalitate.

Afacerea noastra se bazeaza pe dorinta de a oferi frumusetea lumii, pentru ca frumusetea, armonia si spiritul pozitiv sunt misiunea noastră.
Natura ne inspiră cu unicitatea sa. Suntem fascinați de diversitatea de forme, culori și arome. Ne străduim pentru a vedea, atinge și simți magia naturii. Frumusețea, în armonie cu natura, dă aripi, emana o bucurie de viață și energie pozitivă. Suntem mândri că putem oferi clienților călătoria noastră in natură, arome rafinate si cosmetice naturale.

Fiecare client este o persoană, iar noi cautam solutii si oferim servicii pentru găsirea aromelor si produsele potrivite tipului de piele si personalitatii fiecaruia.

Gama de produse: sapunuri naturale handmade, creme pentru corp naturale, produse naturale pentru ingrijirea tenului, bile efervescente pentru baie handmade, sampoane din igrediente naturale.