Timisoara

Adam's by Secuiana

Adam's

Detalii imbracaminete/incaltaminte

Adresa
Timișoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1 (Iulius Mall - etaj)
Telefon
0256204246
Web
www.secuiana.ro
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 6 ani si 2 saptamani
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
1921

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminete/incaltaminte

Secuiana produce sub brandul Adam's întreaga gamă de articole bărbaţi care se distribuie în întreaga tară.
Toate produsele Adam's, de la cravată la costum, sunt fabricate în România, pe stas-urile şi tipologia consumatorilor din piaţa română.
Ţesăturile folosite de Secuiana sunt alese cu mare responsabilitate faţă de consumatori, au finisaje speciale care oferă multe avantaje client, cum ar fi: tratamente antişifonare, tratamente antipată, tratamente care nu permit pătrunderea apei din exterior, dar permit aerisirea corpului.
Pantalonii din bumbac sunt spălaţi înainte de comercializare pentru eliminarea contracţiei la spălările efectuate de client, pentru igienizare şi pentru a li se conferi un tuşeu plăcut-catifelat şi foarte prietenos cu pielea clienţilor noştri.
Toţi pantalonii şi toate cămăşile se produc numai în propria fabrică din Tg. Secuiesc care are o experienţă de peste 40 de ani şi o vastă cooperare internaţională la export în tări precum: Franţa, Germania, Italia, Canada, SUA, Suedia, Olanda, Anglia.
Secuiana Group acordă o mare prioritate pieţei române, care va fi invadată de branduri străine, a căror produse de fabricaţie asiatică, africană, sudamericană, crează o mare provocare pentru brandul Adam's.
Secuiana are 26 de magazine proprii Adam's by Secuiana şi o reţea de clienţi în toată ţara, de la Oradea la Constanţa, de la Suceava la Timişoara.

Orar imbracaminete/incaltaminte

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre imbracaminete/incaltaminte

Comercializeaza: Accesorii, Imbracaminte
Pentru: Barbati
Produse: Camasi, Costume pt. barbati, Cravate, Curele, Pantaloni, Portofele, Pulovere
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Tipografilor