Timisoara

Agenda saptamanala

Agenda saptamanala

Detalii

Adresa
Timișoara, Calea Torontalului, DN6 Km 5-7
Telefon
0256/495195, 0256/305747
Fax
0256/496196
Web
www.agenda.ro
Categorie
Ziare
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
12504

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica, 11 februarie 1990. Timisoara. Vremuri tulburi, dar de o limpezime sociala de neimaginat cu doar doua luni in urma. Patru pagini de ziar "particular de informatii si divertisment".
Un ziar angajat inca din editorial in slujba cititorilor. fara politica, fara jocuri de culise, dar cu ochii in patru la viata de zi cu zi a cetateanului.
Dupa aproape 18 ani de existenta, saptamanalul Agenda - "Agenda batrana" cum ii zic timisorenii, a ajuns o publicatie regionala cu renume national, distribuita in Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara.
Cu un tiraj de 55 000 de exemplare, astazi Agenda "cantareste" 88 de pagini.
S-a vorbit in termeni precum "O poveste de succes" ori "Un simbol al Banatului" si chiar "Fenomenul Agenda" pentru a descrie succesul Agendei.
Care e formula magica pe care ziaristii timisoreni au folosit-o pentru ca saptamana de saptamana, 18 ani la rand, sa ramana in gratiile cititorilor?
Impreuna cu rubricile de specialitate consacrate Bursa Muncii si Agenda turistica, saptamanalui banatean oferta cititorilor sai si suplimentele Agenda TV si Agenda Magazin.
Altaturi de saptamanal, cotidianul Agenda zilei a fost mereu aproape de dumneavoastra din 1996 incoace, cu informatii si pagini de divertisment, cu suplimente de sport si weekend, cu un program Tv complet in fiecare saptamana.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre

Program functionare: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Torontalului