Timisoara

Aha Travel

Detalii agentie de turism

Adresa
Timisoara, Strada Florimund Mercy, nr. 4
Telefon
0356416990, 0722667220
Fax
0356416990
Web
www.ahatravel.ro
Categorie
Agentii de turism
Modificat
acum 6 ani si 3 saptamani
Vizualizari
2169

Voteaza & Distribuie

Prezentare agentie de turism

Aha Travel Timisoara

Este alternativa care va ajuta sa valorificati la maxim concediul, intodeauna prea scurt. Fie ca doriti o destinatie estivala cu mare albastra si plaje cu nisip fin, fie ca doriti o aventura montana la schi sau doriti sa porniti pe urmele lui Jules Verne in Ocolul Pamantului in 80 de zile vom gasi cu siguranta alternativa potrivita pentru dumneavoastra.
Obiectivul nostru principal este concentrat in doua directii:
catre clientii potentiali carora le vom demonstra ca le putem oferi suportul necesar pentru a-si indeplini cu succes si fara a-si depasi bugetul, planurile de calatorie.
catre clientii existenti carora dorim sa le imbunatatim experienta folosirii serviciilor noastre. De aceea suntem intr-un continuu proces de cercetare si dezvoltare a unor solutii de calatorie si vacanta care sa se muleze pe nevoile specifice fiecarui client.
Suntem flexibili, ne adaptam si oferim diversitate.
Intelegem ca fiecare client este diferit, are nevoi si asteptari diferite, de aceea dezvoltam pachete care sa vina in intampinarea acestor cerinte specifice.
Garantam informatii complete.
Nu suntem adeptii clauzelor ascunse, de aceea, intotdeauna ceea ce veti vedea pe brosuri este exact ceea ce veti regasi la destinatie. Va oferim toate informatiile si recomandarile noastre astfel incat atunci cand ajungeti la destinatie sa va puteti bucura inca din prima clipa de concediu.
Nevoile clientilor nostri sunt pe primul loc.
Experienta noastra arata ca, daca ne servim clientii nostri bine, succesul nostru va urma implicit.
Ne recomanda calitatile umane.
Va ascultam, va intelegem nevoile, discutam, va prezentam alternative adaptate cerintelor de confort si de buget pe care ni le prezentati. Intelegem ce inseamna bunul simt, de aceea il folosim zilnic.
Odata ajunsi pe site-ul nostru, sunteti cu un pas mai aproape de destinatia dorita. Contactati-ne si vom discuta pentru a reusi sa realizam pachetul potrivit pentru dumneavoastra!

Orar agentie de turism

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30