Timisoara

Akua Naru & The Digflo Band, Norzeatic Live !

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Apartine de
Escape Venue
Vizualizari
1344

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 14 iunie 201322:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Rock Events prezinta dupa un succes extraordinar la Cluj, in fata unui public de peste 1300 de oameni, Akua Naru & The Digflo Band. Va prezentam un schimb de experienta intre poezie si muzica, un circuit ritmat, care va va indemna sa reactionati, daca nu spiritual, macar fizic, un concert  inedit prin formula intima si interactiva pe care au gasit-o de a se prezenta in fata publicului. 
Poezia nu cunoaste limite, la fel ca in muzica, limbajul isi schimba structura de la un timp la altul, iar in timpul contemporan, pe care il impartasim, versul liber se distinge din tot amalgamul de limbaj metaforic.
Akua Naru si trupa sa creeaza o atmosfera similara cu cea a unei scene de teatru, doar ca spectacolul pe care il propun urmareste un flux emotional, in care sunt antrenati si spectatorii, a caror dispozitie va fi schimbata in bine, prin prezenta ritmului de jazz si a poeziei.
Concertul din Bucuresti va fi deschis de Norzeatic & Avant’n'Gard, iar cel din Timisoara de Norzeatic Live Band. Norzeatic unul dintre pionierii hip-hop-ului romanesc si al muzicii electronice autohtone va conduce publicul spre starea emotionala si incarcatura poetica a muzicii interpretate de Akua Naru.Partenerul media al evenimentului este Radio Guerrilla.
Pret intrare 30 lei. Tichetele se pot cumpăra la poarta sau online pe www.eventim.ro si www.myticket.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) şi  magazinele Diverta.
Akua Naru si-a inceput proiectul in New Haven, USA si l-a dus pana in Germania, mai exact Koln, orasul pe care l-a ales dupa ce a trecut prin Philadelphia, China si Ghana, locuri care i-au conturat perspectiva asupra muzicii. Începand sa  scrie și sa cante rime de tânără, Akua Naru  a inceput sa isi slefuiasca vocea înca din primii ani, dezvaluind mai târziu a fi un mare talent pentru lirism profund și spectacole muzicale extraordinare.
Akua Naru & The Digflo Band inseamna:
Vocal– Akua Naru
Tobe– Christian Nink
Bass – Alex Roenz
Chitara – Leif Braeutigam
Clape– Sebastian Scobel
Saxofon/Flute – Julian Ritter
TURNTABLES – DJ Rafael Baska
Parteneri media: Rock Events, City Tv, Sapte Seri, 24 Fun, Regie Live, Romania Insider, Mediafax, 220.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, BestMusic.ro, Studentie.ro, Metropotam.ro, Orasulm.eu, Feeder, Sofresh, Sunete subsol, UZR, Bro news, Hiphoplive, Hiphop culture, Hip Hop News, Party people, Rap Music Store, Gizi radio, Black sheepsound, Amestecate.ro, Tillate.com, Sekazone, Tataia.ro, E-zine.ro, Hipmag, Veioza Arte, Hypestreet, the beat, BeWhere,  Best-Event, Anyplace.ro, AfterHours, pubbing.ro    Parteneri: Kult Shop, Comunicatedepresa.ro, Vinsieu.ro, Cooperativa urbana, Mixtopia, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro, Teenpress.ro,  Sub25.ro,etc.
Pentru detalii legate de acreditări de presă, acreditări foto  andreeabalea@gmail.com

Sursa informatii: setuptm.ro

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta