Timisoara

Al 21-lea CRĂCIUN la “Pentru Voi”

Al 21-lea CRĂCIUN la “Pentru Voi”

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
294

Voteaza & Distribuie

Descriere

Al 21-lea CRĂCIUN la “Pentru Voi”


În apropierea Sfintei Sărbători a Naşterii Domnului, Fundaţia „Pentru Voi” urează tuturor un Craciun fericit, sãnãtate, belșug și prosperitate pentru Anul care vine!Praznicul Nasterii Domnului sa va aduca bucurie si speranta intr-un viitor mai bun!

Ca in fiecare an, beneficiarii au avut posibilitatea, în funcţie de confesiunea lor religioasă şi de dorinţa acestora, să se spovedească şi să se împărtăşească, Părintele Claudiu Roşoiu de la Parohia Ortodoxă din Freidorf a venit în centrele de zi ale Fundaţiei „Pentru Voi” pentru a-i binecuvânta cu Sfintele Taine, pe cei de confesiune ortodoxă. Cei de confesiune catolică au participat la o slujbă de binecuvantare la Biserica Catolica din Freidorf.

La Serbarea de Craciun, organizată în 18 decembrie, la Hotel Aurora, 200 de persoane cu dizabilităţi intelectuale pe care le avem în grijă, familiile si însoţitorii lor, voluntari, angajaţi şi prieteni au avut parte de un moment frumos, emotionant, cu muzică, dans, program artistic, colinde şi o tombolă bogată în premii.

Conform tradiţiei celor 21 de ani, Fundaţia „Pentru Voi” a dăruit tuturor celor 200 de beneficiari ai săi pachete de Crăciun, care au conţinut : carnati, caşcaval, cozonaci si multe dulciuri.

În perioada 25 decembrie – 02 ianuarie, centrele de zi “Orizonturi Noi”, „Ladislau Tacsi” şi „Împreună” vor fi închise.
Cei 27 de beneficiari ai locuinţelor protejate şi ai centrului respiro vor avea parte de un program special de sărbători, cu plimbări în centrul Timişoarei, vizite la prieteni, participare la slujba de Crăciun şi binenţeles mese festive, de Crăciun şi Revelion.

“Mulţumim prietenilor Fundaţiei „Pentru Voi”, care şi în acest an ne-au fost alături şi ne-au sprijinit şi urăm tuturor colaboratorilor noştri Crăciun binecuvântat şi un An Nou cu sănătate şi multe împliniri”, a declarat Laila Onu Director General al Fundaţia “Pentru Voi”.

Mulţumim sponsorilor care au fost alături de noi şi Crăciunul acesta: Hotel Aurora, Papa Sam, Segafredo, Cofetaria Codrina, Restaurant Casa Bunicii, SC. HNG 14 SRL , Ciocolateria Leonidas, Kromberg, Antiqua, parohia ortodoxa Steaua.

La multi ani, 2018!