Timisoara

Amenajare vila in stil baroc

Amenajare vila in stil baroc

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Apartine de
Nobili Interior Design
Vizualizari
1011

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Abordarea unui stil de decor nu este o munca usoara si nimeni nu ar trebui sa se incumete la asa ceva fara o echipa de experti alaturi. Nobili Interior Design are un palmares vast si divers de proiecte de amenajari interioare case pentru imobile luxoase si mari, dar si pentru cele modeste si primitoare. Daca te-ai saturat de acelasi stil de decor pentru vila ta, este timpul de o schimbare si aceasta schimbare incepe cu expertii de la Nobili Interior Design.

Pentru un imobil de tip vila, care are din start o structura complexa ca si constructie, recomandam abordarea unui stil elaborat si desavarsit precum cel baroc. Acesta a fost stilul de design preferat de regi si regine, datorita elegantei desavarsite pe care o aducea palatelor. Stilul baroc pune accent pe ornamente originale si foarte masive. Acesta reuneste elemente de mobilier si de decor grandioase, de cele mai multe ori avand la baza lemnul de esenta tare ca material. Micile insertii aurii predomina in toate corpurile de mobilier.

Desi un stil destul de complex si elaborat pentru unii, altii il prefera tocmai pentru este original si uluitor prin maestria detaliilor. Daca nu ai nicio retinere atunci cand vine vorba de integrarea acestui stil de design in vila ta, ai nevoie de niste experti care sa te ghideze si sa te ajute in acest proiect de amenajare interioara.

Dupa ce se discuta detaliile proiectului si se schiteaza foarte bine planul, designerii vor veni cu oferte privind materialele folosite pentru interiorul vilei. De pilda, pentru podea se recomanda lemnul triplu stratificat sau se poate opta pentru parchet cu incalzire prin pardoseala pentru fiecare incapere din vila. Echipa Nobili Interior Design va lua legatura cu furnizori de prima mana pentru a implementa aceste solutii. Daca vorbim de un stil elegant precum cel baroc, va trebui sa incorporam si cornise decorative pentru tavan si de ce nu si niste plinte pentru parchet.

Pentru realizarea unui concept tip ,,design interior vila baroc,, ne puteti contacta telefonic la 0753.825.347