Timisoara

Amical de lux inaintea inceperii sezonului pentru handbalistii de la Poli

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
376

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Amicalul de gală al handbaliştilor de la SCM Politehnica Timişoara a fost stabilit în cele din urmă vineri seara, de la ora 19,30 Bănăţenii primesc la sala „Constantin Jude” vizita vicecampioanei Ungariei, Pick Szeged, un adversar tradiţional în jocurile de verificare, dar care a crescut foarte mult în valoare în ultimii ani.
În condiţiile întăririi lotului timişorean, meciul devine unul foarte atractiv; această partidă s-ar putea avea foarte bine un caracter oficial, ţinând cont că Pick e o prezenţă constantă în cupele europene (grupele Ligii Campionilor şi câştigătoare EHF Cup în 2014).
Vineri seara, SCM Politehnica îşi va testa forţa, cu adevărat, în compania unei echipe de talie europeană. Jocul amical cu „multinaţionala” din Szeged e ultimul înaintea startului de sezon oficial, care se va produce în ultima săptămână din august în deplasare la nou promovata HC Dobrogea Sud Constanţa.
După întâlnirea de vineri, Pick Szeged va fi prezentă şi sâmbătă la sala timişoreană, pentru un alt amical interesant cu cealaltă formaţie bănăţeană, din Liga Naţională, HC Adrian Petrea Reşiţa (ora 12).

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro