Timisoara

Anna Lesko, Alex Velea, Jorge, Matteo si Tudor Turcu, la Petrecerea De 20 De Ani a Antenei 1

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
1074

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 29 noiembrie 201318:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

ANNA LESKO, ALEX VELEA, JORGE, MATTEO ŞI TUDOR TURCU, LA PETRECEREA DE 20 DE ANI A ANTENEI 1, DE LA IULIUS MALL TIMIȘOARA

Pe 29 noiembrie 2013, Antena 1 împlineşte 20 de ani pe piaţa media românească şi pregăteşte un adevărat maraton al distracţiei, cu show-uri speciale de dimineaţa până seara, cu momente memorabile, muzică live şi multă voie bună. Unii dintre cei mai iubiţi artişti ai momentului vor concerta live în Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, pe parcursul întregii zile, iar de la 20.00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena X Factor, într-o ediţie aniversară, încheiată cu un super recital Holograf.

Vineri, de la ora 18.00, la IULIUS MALL TIMIȘOARA, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi se vor ocupa de buna dispoziţie a bănăţenilor. Printre cântăreţii care vor face un show de zile mari pentru publicul venit să sărbătorească alături de Antena 1 se numără Anna Lesko, Alex Velea, Matteo şi mulţi alţi invitaţi.

La IULIUS MALL IAȘI, Mihai Morar şi Buzdugan vor da startul distracţiei în inima Moldovei, CRBL, Nicole Cherry şi mulţi alţi artişti concertând live pentru public.

În Bucureşti, Dan Capatos, dj-ul păcătos Silviu Andrei şi Pepe promit un super spectacol în capitala marii distracţii. Îi vor încânta pe bucureşteni cu un show marca Antena 1, cu unii dintre cei mai în vogă artişti ai momentului.

Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale ale emisiunilor lor îndrăgite, „Neatza cu Răzvan şi Dani”, „Mireasă pentru fiul meu”, „Acces Direct” şi o super gală live X Factor, încheiată cu un recital Holograf.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta