Timisoara

Antreprenor de Sezon @ MindsHub

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
480

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 15 februarie 2019 - Sambata 9 martie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cea mai așteptată competiție antreprenorială, Antreprenor de sezon 3, reîncepe vineri, 15 februarie!
Anul acesta, primul hub educațional din România, MindsHub, revine cu cea de-a treia ediție Antreprenor de sezon, ce va avea loc în perioada 15 februarie - 9 Martie. Lansat în anul 2014 proiectul oferă șansa de a experimenta viața de tânăr antreprenor, timp de aproximativ o lună.
Proiectul Antreprenor de sezon 3, își propune dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor din sfera economic-financiară și creativă. De asemenea, ne propunem să îmbinăm partea teoretică necesară unui start în afaceri, cu cea practică.
Mai exact, participanții vor avea parte de traininguri și workshopuri susținute de profesioniști din companii partenere: Autonom, Sustainalytics, Dirman, Ebig, Deloitte, ca mai apoi să confecționeze și să vândă un produs foarte îndrăgit în această perioadă, Mărțișorul.
Participanții vor fi împărțiți în 7 echipe formate din maxim 6 persoane, iar fiecare va avea un mentor profesionist din cele 7 companii care susțin initiative antreprenoriale: Autonom, APTIV, Dirman, Sustainalytics, ZF, Deloitte, Continental. După formarea echipelor, acestea vor primi un capital de 100 €, care va fi folosit pentru achiziționarea materialelor și confecționarea mărțișoarelor pe care le vor vinde ulterior.
La finalul acestei competiții, suma inițială va fi restituită, fiecare echipă bucurându-se de profitul acumulat, iar după stabilirea clasamentului, vor fi decernate premii în valoare de 500€ pentru locul I, 300€ pentru locul II, 200€ pentru locul III, dar și un premiu special acordat pe criteriul popularității.
Cei care doresc să se implice sau doar să afle mai multe informații, sunt așteptați în sediul MindsHub, pe data de 15 februarie, începând cu ora 10:00.