Timisoara

ANUNŢ-INVITAŢIE DE PARTICIPARE la procedura de achizitie directa (5)

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
350

Voteaza & Distribuie

Descriere

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş, cod fiscal 27484557 cu sediul în Timişoara, P-ţa Iancu Huniade nr.3 cod poştal 300029, tel/fax 0256490469 vă invită să depuneţi ofertă de preţ în scopul atribuirii contractelor de achiziţie publică de furnizare, montaj și transportla sediul instituției aparatură electronică, astfel:
-8 buc instalații de climatizare –aer condiționat, Inverter minim 9000BTU, Clasă energetică răcire:A+,Clasă energetică încălzire: A, Nivel de zgomot răcire: min.28 / 34 / 39 / 41 dBNivel de zgomot încălzire min.:28 / 34 / 39 / 41 dBTermen de garanţie:minim 3 ani
-10 buc.mini-frigidere pentru camere, clasa energetică A+, capacitate netă min.38L-40L, cu 2rafturi interioare și raft depozitare pe ușă, cu congelator
-1 buc. frigider pentru sala de așteptare, clasa energetica A+, no frost, cu dozator de apă
-1 buc. aspirator cu injectie - extracție și filtrare prin apă, 1700 Watt, cu duze speciale pentrupărul de pe covor, duză pentru spații înguste, perie de mobilier, duză pentru covor cu adaptor,clapetă pentru podele, pentru carpete, etc., sac de accesorii, furtun de aspirare cu mâner de confortși furtun pulverizare exterior, tub telescopic din oțel inoxidabil, cablu automat, ușor de manevrat, garanție min. 2 ani.
-2 buc. roboți bucătărie universali min. 1000W, cu disc de feliere reglabil, cuțit de tocare inox,disc de radere fin și grosier, sistem de siguranță capac și bol, tubul de alimentare preia fructele șilegumele întregi
-2 buc. instalație sonorizare compusă din amplificator 100-150W și 2 boxe pasive de min. 150 W
Criteriul de atribuire: preţul cel mai scăzut. Se acceptă oferte depuse pentru oricare dintre produse, nu este obligatorie ofertarea tuturor produselor solicitate.
Cod CPV: 39717200-3 aparate de aer condiționat, 39711130-9 Frigidere, 39713430-6Aspiratoare, 39711210-4 Roboţi de bucătărie, 32342410-9 Echipament de sonorizare
Adresa la care se transmit ofertele: sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş, P-ţaHuniade nr.3, registratură, în programul de luni-joi orele: 8.30-16 şi vineri 8,30-14.
Data limită pentru depunerea ofertei: 10.11.2015 ora 10.
Data, ora şi locul deschiderii ofertelor: 10.11.2015 ora 10.30 la sediul DJST Timiş, P-ţa Huniadenr.3, Timişoara.
Modalitatea de atribuire: contract de achiziţie publică
Tipul contractului: furnizare
Moneda în care se transmite oferta de preţ: RON
Tip de finanţare: bugetul statului
Limba în care se redactează oferta: limba română
Perioada de valabilitate a ofertei: 30 de zile de la termenul limită de primire a ofertelor.
Durata contractului: până la 15 zile de la semnarea contractului de achiziție publică.
Datele de identificare ale societăţii (adresă, număr de înregistrare Registrul Comerţului, CUI,cont Trezorerie), precum şi datele de contact ale persoanei desemnate să se implice în relaţiile contractuale cu DJST Timiş. Disponibilitatea firmei dvs. de a livra produsele solicitate și de a le posta în catalogul SEAP. Nu se acceptă depunerea de oferte alternative.
Modalitatea de prezentare a ofertelor:
Oferta va cuprinde: scrisoarea de înaintare-
Formularul 1
propunerea tehnică
propunerea financiară
Ofertantul are obligaţia de a prezenta propunerea tehnică astfel încât să asigure posibilitateaverificării conformităţii acesteia cu specificaţiile tehnice prevăzute în anunțul-invitație departicipare, astfel propunerea tehnică va conţine un comentariu al specificaţiilor tehnice, articol cuarticol, prin care să se demonstreze corespondenţa propunerii tehnico-financiare cu specificaţiilerespective. Propunerea financiară va fi exprimată în lei fără TVA şi cu TVA/produs și serviciileconexe solicitate(montare și transport).
Operatorul economic va depune alăturat propunerii tehnice şi propunerii financiare Certificat constatator eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului din care să rezulte obiectul de activitate al operatorului economic şi copie CUI. Oferta se va transmite în plic închismarcat cu adresa autorităţii contractante şi inscripţia A NU SE DESCHIDE ÎNAINTE DE DATADE 10.11.2015 ora 10.30.
Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Timiş-Compartimentul Achiziţii Publice, tel:0256 490469.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ANUNŢ-INVITAŢIE DE PARTICIPARE la procedura de achiziţie directă (5)

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro