Timisoara

Aprinderea bradului de Craciun & campanie de donatii pentru Help25

Aprinderea bradului de Craciun & campanie de donatii pentru Help25

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Apartine de
Piata Victoriei (Operei)
Vizualizari
1167

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 4 decembrie 201320:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Surprize de iarnă, de la Help25!

Pentru că se apropie sezonul surprizelor și al darurilor și pentru că Help25 este o campanie destinată comunităţii și femeilor dragi de lângă noi, echipa campaniei, alături de susţinătorii săi, pregătește o mulţime de momente deosebite pentru luna decembrie.

Cel mai spectaculos moment va fi aprinderea Bradului de Crăciun Help25, brad dedicat femeilor din Regiunea de Vest, ce va fi poziţionat chiar în centrul orașului și care va fi un simbol al acestei sărbători care celebrează Nașterea, dar și un simbol al Vieţii, al luptei noastre împotriva cancerului la sân. Acest moment deosebit va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 1930, bradul fiind poziţionat în imediata apropiere a scenei din Piaţa Victoriei.

La acest eveniment ni se vor alătura Ambasadoarele Help25, care vor aprinde luminiţele din brad și vor susţine Programul de Depistare Precoce a Cancerului la Sân Help25. Veţi avea, astfel, ocazia, să le cunoașteţi pe cele 25 de Doamne minunate, femei reprezentative din mediul de afaceri, din administraţia publică locală, din media sau din lumea show business. Sunt femei care au decis să sprijine Campania Help25 și care și-au împărtășit gândurile și motivaţia pentru care au ales să se implice, transpunându-le pe toate într-un catalog ce va fi prezentat tot în prima parte a lunii decembrie.

Nu în ultimul rând, în cursul lunii decembrie, voluntarii Help25 care se vor afla lângă bradul cu același nume, vor oferi cadouri spontane trecătorilor, atrăgând atenţia și în acest mod asupra obiectivului nr. 1 al campaniei: implementarea unui program de prevenţie și depistare precoce a cancerului la sân pentru Regiunea de Vest.

Şi pentru că darurile aduc, la rândul lor, daruri, ne bucurăm să anunţăm primirea unui număr de sms pentru Campania Help25. Astfel, toţi cei care vor transmite, în lunile decembrie – februarie, un sms la numărul 8862 vor dona câte 2 euro în contul campaniei, aducându-ne, astfel, cu un pas mai aproape de obiectivul nostru.

Vă mulţumim pentru susţinere și mediatizare şi vă invităm să ne fiţi alături la momentul festiv din 4 decembrie, din Piaţa Victoriei!