Timisoara

Archery Shop Timisoara

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Maresal Constantin Prezan, nr. 140/D
Web
www.tmarchery.ro
Categorie
Magazine Articole Sportive
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1769

Voteaza & Distribuie

Descriere

Club TM Archery are placerea de a va anunta inaugurarea primei sali permanente de tir cu arcul din Timisoara si a magazinului de arcuri www.archeryshop.ro. Locatia salii este cartierul Giroc, str. Maresal Constantin Prezan nr. 140/D ( Fosta Lidia). Programul salii cat si a magazinului este de luni pana vineri, orele 10.00 – 21.00.

Clubul Archery TM dispune de echipamente pentru incepatori si existand posibilitatea achizitionarii de echipamente de la magazinul care functioneaza in aceeasi locatie. Clubul organizeaza cursuri de instruire si perfectionare in acest sport, trageri de agrement si competitii in sala si in aer liber. Mai multe detalii gasiti pe website-ul: www.tmarchery.ro sau pe pagina oficiala de facebook: facebook.com/TmArchery.

Tirul cu arcul
este un sport care dezvolta capacitatea de concentrare, imbunatateste echilibrul mental si coordonarea. Poate fi inceput la orice varsta si se poate merge catre performanta chiar daca practicarea lui incepe la varsta adulta. Arcurile, sagetile, tintele si protectiile sunt oferite de catre club.
Poligonul de tir este construit sa ofere iubitorilor acestui tip de sport tot confortul de care au nevoie.

De asemenea, va asteptam sa ne vizitati si pe website-ul www.archeryshop.ro , unde puteti gasi echipamente care satisfac cele mai pretentioase gusturi.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti gasi la adresa de web: www.tmarchery.ro

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 21:00

Filtre

Zone din Timisoara: Soarelui