Timisoara

As Center Car

As Center Car

Detalii

Adresa
Timișoara, Aleea F. C. Ripensia, nr. 7 A
Telefon
0723550378
Fax
0256/247367
Web
www.ascentercar.ro
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
1540

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Firma As Center Car va ofera servicii de inchirieri autoturisme in Timisoara si Bucuresti. La cerere se pot inchiria autoturisme pe tot teritoriul Romaniei, prin achitarea unei taxe suplimentare.
Seriozitatea, calitatea si promptitudinea serviciilor noastre va vor convinge ca suntem parteneri de incredere, deschisi unor colaborari de succes.
Experienta acumulata in domeniu de inchirieri auto ne-a determinat pe noi cei de la As Center Car sa achizitionam acele tipuri de autoturisme care sa satisfaca cele mai diversificate nevoi ale clientilor nostri.
Parcul de masini este constituit din autoturisme noi, intretinute conform prescriptiilor producatorilor.
Personalul nostru specializat realizeaza o verificare minutioasa a fiecarui autoturism inaintea predarii acestuia catre client.
Suntem oricand dispusi sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri si flexibili in ceea ce priveste relatiile de colaborare.
Incheierea contractului, predarea autoturismului catre client si ridicarea autoturismului la sfarsitul perioadei de inchiriere se poate face la adresa convenita cu clientul prin deplasarea agentilor nostri la sediul (adresa) clientului. Sunt acceptate orice variante rezonabile in ceea ce priveste locul si orele de predare-ridicare a autoturismului.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre

Facilitati: Inchirieri pt. Romania, Livrare la domiciliu
Marca: Audi, Ford, Mercedez Benz, Opel, Volkswagen
Program functionare: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Stadion