Timisoara

Astazi incep cursurile gratuite de dans sportiv organizate de Mirtys Dance

Kindlein, in trei acte, la Scart

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
329

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cursuri GRATUITE de dans sportiv

Școala de dans Mirtys Dance organizează în perioada 27 aprilie – 20 iunie 2015 cursuri gratuite de dans sportiv pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani.

Antrenorii sunt Mirtys Staici și Decius Mirea – campioni balcanici și vicecampioni ai României și Austriei, iar coregrafi ai Balului Vienez de la Timișoara Ediția 1 și 2.

Cursurile de dans sportiv gratuite vor fi susținute la Bastionul Theresia, de 2 ori pe săptămână. În această seară, de la ora 19:00 va avea loc prima ședință cu noii cursanți, care vor veni însoțiți de părinți. După o sesiune de briefing și ”get to know each other”, va urma o demonstrație de dans sportiv, realizată de 10 perechi de copii, membri ai Școlii Mirtys Dance. Renumele antrenorilor și noutatea proiectului au strâns un număr de peste 120 de copii înscriși, depășind așteptările organizatorilor. Aceștia vor fi ulterior împărțiți pe grupe de vârste, pentru bunul mers al cursurilor.
În timpul primelor două săptămâni, cursanții vor afla mai multe detalii referitoare la spectacolul care marchează finalul sesiunilor de dans sportiv.

Acest proiect este realizat de Mirtys Dance, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, Muzeul Banatului, Direcția pentru Sport și Tineret Timiș. Parteneri media: Kiss FM, HDV Studio. Sponsor principal: Mewi.