Timisoara

Atat de aproape... si totusi medaliile se lasa asteptate! Caprioriu, eliminata dramatic

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
275

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nu a reeditat medalia de la Londra. Judoka română Corina Căprioriu, dezamăgită de faptul că a ratat câștigarea unei medalii, luni, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a apreciat că ''nu e ghinion'', ci așa e ''sportul de performanță''.
''Nu e ghinion, ăsta e sportul de performanță. Nu știi niciodată. Nu mi-a fost greu (cu Silva) din cauza atmosferei, mi-a fost greu cu ea. Mă cunoștea foarte bine și s-a văzut că n-am putut să-i fac nimic'', a declarat Căprioriu, care a pierdut în semifinale în fața braziliencei Rafaela Silva, iar apoi și meciul pentru bronz cu portugheza Telma Monteiro.
'M-a punctat în primele secunde, din neatenție, pe greșeala mea, și pe urmă tot meciul a fugit de luptă. S-a văzut destul de clar, arbitrul a început să o penalizeze târziu. M-a penalizat pe mine și ea se arunca pe jos. Nu știu ce să mai spun, nu mai am cuvinte'', a spus vicecampioana olimpică de la Londra despre meciul cu Monteiro.
Căprioriu, sportiva originara din Lugoj, a pierdut în semifinale după prelungiri meciul cu Silva, care apoi a cucerit medalia de aur.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro