Timisoara

Atelier caritabil - Învățăm să mâncăm sănătos pentru Maia

Atelier caritabil - Învățăm să mâncăm sănătos pentru Maia

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 1 an si 4 zile
Vizualizari
147

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acesta este un eveniment caritabil, având ca scop strângerea de fonduri necesară pentru a acoperi tratamentul cu imunoglobulină umană pentru Maia, al carui cost este de 1800 euro/lună. Atelierul se adreseaza copiilor cu varsta mai mare de 4 ani.
Ne iubim copiii, avem grijă de ei, dar ce se întâmplă când viața nu ne dă șansa să ne bucurăm la maxim împreună cu ei și ne supune la grele încercări?
Povestea Maiei este povestea unui copil minunat pentru care fiecare zi este o luptă, atât cu o boală incurabilă, cât și cu sistemul medical românesc. Ce facem când viața unui copil depinde de un tratament lunar care ar trebui sa fie asigurat de autoritățile române?
Am organizat acest atelier pentru copii și în interesul copiilor. Reclame și povești frumoase despre alimente nesănătoase ne ademenesc în permanență copiii. Ei sunt bombardați cu informații care nu sunt întotdeauna în interesul lor.
Dar daca ei află din jocuri si povești proprietățile magice ale alimentelor sănătoase și rolul lor pentru a crește mari și sănătoși vor sti cu siguranță să facă alegeri bune. Noi trebuie doar să le expunem informația pe înțelesul lor.
Haideți să citim povești cu alimente magice, să ne jucăm și să pregătim apoi farfurii vesele cu personajele din poveste. Distracție, gust și voie bună!
Acesta este un atelier organizat in scop caritabil, participarea la eveniment se va face in schimbul unei donații către Maia, pentru cumpărarea medicației necesare pentru o lună. Donația sugerată este de 75 lei/participant. Înscrierile se pot face pe mail la adresa drirenalexoi.cabinet@yahoo.com . Pentru cei care doresc să își ofere ajutorul dar nu pot participa la acest eveniment, se pot face donații cu mențiunea <pentru Maia> în contul Asociatiei DR. IREN ALEXOI - pentru Sănătate: RO81BUCU2152235337879RON deschis la Alpha Bank Timișoara.
Dorim de asemenea să mulțumim sponsorilor acestui eveniment: TipTop Club și HerbaBanat.
Vă așteaptă cu drag Dr. Iren Alexoi