Timisoara

Au dat lovitura in Ungaria

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
568

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

O echipa a Clubului de Inot MASTERS Timisoara a obtinut 30 de locuri pe podium la concursul de înot masters desfasurat saptamana trecuta la Szarvas, in Ungaria. La competitia organizata in bazin scurt (25m, acoperit) au participat 145 de sportivi reprezentind 19 cluburi din trei tari (Romania, Serbia si Ungaria).
La competitia din tara vecina, clubul banatean a fost reprezentat de opt sportivi (doua femei si sase barbati), cu varstele cuprinse intre 28 si 65 de ani: Corina Cadariu (+40), Catalin Iovin (+35), Monica Irimie (+60), Alexandru Kuhn (+55), Mihai Lisetchi (+45), Cezar Listeveanu (+25), Daniel Stamatovici (+35) si Dan Stanescu (+60).
In total, la probe individuale, acestia au obtinut 27 de locuri fruntase, dupa cum urmeaza: 13 locuri intai - Mihai Lisetchi a castigat sapte probe, Catalin Iovin cu doua mai putin, iar Alexandru Kuhn a inregistrat o victorie; opt clasari pe locuri doi - Alexandru Kuhn (2), Mihai Lisetchi (2), Cezar Listeveanu (2), Corina Cadariu (1) si Catalin Iovin (1); sase locuri trei - Alexandru Kuhn (1), Cezar Listeveanu (2) si Daniel Stamatovici (3).
La probele pe echipe, Clubul de Inot MASTERS Timisoara a obtinut trei victoriila urmatoarele probe: 4x50 m liber M (+200 ani) in componenta Kuhn, Lisetchi, Stamatovici, Stanescu; 4x50 m mixt M (+160 ani) cu echipa Iovin, Kuhn, Lisetchi, Listeveanu; 4x50 m liber F+M (+200 ani) in formula Cadariu, Irimie, Kuhn, Lisetchi.
Rezultatele intregului concurs sunt disponibile la
http://www.timisoara.inot-masters.ro/Szarvas-24-25-octombrie-2009/.
Clubul de Inot MASTERS Timisoara reuneste persoane care au implinit virsta de 18 ani si care au ca pasiune inotul, printre ei numarindu-se fosti sportivi cu performante notabile, actuali profesori si antrenori de inot, precum si persoane care nu au practicat niciodata inotul de performanta. Initiativa promoveaza practicarea activitatii sportive de catre adulti, in general, vizind, in acelasi timp, atit pastrarea starii de sanatate, cit si imbunatatirea capacitatii sportive a practicantilor.
Dealtfel, constituirea acestui club de inot masters a reprezentat o premiera nationala, miscarea de inot masters fiind demarata in Romania de catre clubul din Timisoara cu speranta ca si in alte localitati se vor constitui asemenea cluburi. In prezent, cluburi de inot masters mai functioneaza in Resita si Cluj.
Practicarea inotului in cadrul Clubului de Inot MASTERS Timisoara se face la atit la bazinul Arena Aqua Sport, cit si la bazinul din Zona Circumvalatiunii. Programul acopera aproape fiecare zi a saptaminii: de luni pina vineri, intre orele 20-21, respectiv 21-22, si simbata, intre 10 si 11 a.m. Cei interesati, pot obtine detalii pe Internet, la adresa www.timisoara.inot-masters.ro, sau de la Judit, e-mail: inscrieri@timisoara.inot-masters.ro, respectiv, fax: 0356 816 474.