Timisoara

Auto Ovarom - Miresei

Auto Ovarom Timisoara

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Miresei, nr. 12 A
Telefon
0256226173, 0256306406
Fax
0256300064
Web
www.autoovarom.ro
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
13948

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Firma Auto Ovarom din Timisoara a fost orientata înca de la înfiintare spre client, spre nevoile acestuia, calitate si respect fata de serviciile prestate, în conditiile asigurarii unei continue dezvoltari dinamice.
Obiectul nostru de activitate principal consta în comercializarea de piese si accesorii auto pentru masini autohtone si straine, iar obiectul de activitate complementar il reprezinta service-ul auto pentru autoturisme, autoutilitare, microbuze si camioane, autohtone si straine.
Activitatea firmei noastre a debutat in anul 1994 prin deschiderea unui magazin de piese auto si accesorii intr-un spatiu inchiriat in Timisoara.
In anul 1995 am deschis un nou punct de lucru in judetul Caras Severin , localitatea Resita.
In anul 1996 am achizitionat un teren in Timisoara pe str. Miresei nr.12 A unde a fost construit pe parcursul a patru ani actualul sediu central al societatii care se constituie si ca punct de lucru.
In anul 2005 am deschis un nou magazin de piese auto si accesorii in judetul Arad, localitatea Arad.
Începând cu anul 2003, prin service-ul nostru din Timisoara, str. Miresei nr.12 A, va oferim si servicii de reparatii pompe injectie si injectoare diesel toate tipurile, executate de personal cu experienta vasta în domeniu.
Activitatea de service s-a extins, astfel ca, din anul 2004, personalul nostru calificat in domeniul mecanicii si electricitatii, avand suportul unei aparaturi moderne, asigura operatiuni curente de intretinere si reparatii rapide si de calitate. Dintre acestea amintim: inlocuit anvelope, echilibrat roti, verificare si schimb ulei, filtre aer,polen, ulei, combustibil; reparatii electrice auto, inlocuit kit distributie...
Din vara anului 2007, AUTO-OVAROM, prezenta pe piata auto din Romania de peste un deceniu, se alatura experientei BOSCH de peste un secol pe piata auto la nivel international, rezultand astfel: AUTO-OVAROM BOSCH DIESEL SERVICE!
În prezent, venim în întâmpinarea clientilor nostrii cu produsele si serviciile oferite prin intermediul magazinului si service-ului aflate la sediul nostru din Timisoara, Str. Miresei nr. 12 A, precum si prin alte trei magazine: Timisoara, Str. Sfintii Apostoli Petru si Pavel (fosta Borzesti) nr.40 A; Arad, Calea Radnei nr. 240 si Resita, Str. Paul Iorgovici nr. 38 ( vis-a-vis de Vama).
Suntem preocupati de largirea continua a gamei de produse si îmbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite clientilor.
Suntem dealeri al unor prestigioase firme din domeniu: Bosch Romania, Goodyear Romania, Michelin Romania, Exxon Mobil, Elba, Pulsor Scornicesti, Altur Slatina, Coseli Iasi.
Colaboram cu producatori de traditie, recunoscuti pentru calitatea produselor oferite: Mefin S.A Sinaia, Badotherm – AMC S.A, Asam S.A Iasi, Electroprecizia Sacele, Alsting S.A, Compa S.A Sibiu, Chimprod Oradea, Fartec S.A Brasov, Flexibil, Hegrom, Polifarbe, A.E.M Timisoara, Atlas Fabricatie S.A, Cefin România, Electrometal S.A Oradea, I.A.M Sf. Gheorghe, I.S.A.M.A Sf. Gheorghe, Roman S.A. Brasov si multi altii.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 8:00 - 14:00