Timisoara

Avantajele si dezavantajele jobului de bucatar

Avantajele si dezavantajele jobului de bucatar

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
398

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

La fel ca si toate celelalte lucruri – si la bucatari munca de zi cu zi, este consumatoare de timp. Am vorbit cu adevarati bucatari profesionisti pentru a obtine o impresie in ceea ce inseamna intr-adevar sa lucrati intr-una din cele mai aglomerate si mai grele industrii din America. Iata ce include o fisa post ajutor de bucatar.

1. Relatiile sunt foarte dificile
Intalnirile pot fi aproape imposibile atunci cand sunteti un bucatar sau un ajutor de bucatar - daca nu gasiti pe cineva care lucreaza tura de noapte, considera luni un weekend sau este incantat de a lua cina la ora 1 dimineata. Vrei sa treci la nivelul urmator? E chiar mai greu. "Avand o familie in timp ce sunteti bucatar este un exercitiu de renuntare la somn", spune Edward Lee, proprietar-sef al magazinului 610 Magnolia si MilkWood din Louisville, Kentucky, "te forteaza sa iti gestionezi timpul pana la minut. dificil, dar nu imposibil. "

2. Sarbatorile sunt zile de lucru
"Sarbatorile, intalnirile familiale, nunti si inmormantari pot fi evenimente la care nu participi deranjand restul familiei la maxim", spune Daniel Holzman, proprietar-bucatar al magazinului Meatball din New York City. "Dar restaurantul dvs. este familia voastra si asta e ceea ce face sa lucrezi intr-un restaurant atat de special. "

3. Nici macar nu va ganditi la zile de concediu medical
Lucrul in bucatarie nu este pentru cei slabi de inima - sau pur si simplu cei sensibili, aparent. "Cand te imbolnavesti, te duci la lucru", spune proprietarul unui bucatar-sef al unui restaurant din Brooklyn. "In 22 de ani cred ca am sunat o data sau de doua ori sa ma invoiesc, fara a include operatii si lucruri de genul asta De doua ori in 22 de ani”.

4. Bucataria este doar inceputul
Cand sunteti bucatar la un restaurant serios, trebuie sa fiti si macelar si pescar. "Cand am lucrat la Gramercy Tavern, gateam semipreparate de maxim 2 ori pe saptamana. Tot ce a venit a fost intreg: peste intreg, urchin de mare, sardine intregi", spune Akhtar Nawab, DC. "Anatomia unui iepure este foarte dificila cand lucrati pe linie. Eliminarea carnii unui iepure de pe os este foarte diferita de taierea puiului de pe os."

5. Uneori doare
Timp de 12 ore pe picioarele tale sunt in actiune. Deci, lucrezi intr-un mediu care se poate trandorma intr-o sauna in care stai in picioare. Dar ranile din bucatarie pot fi serioase. "Intr-o noapte, mi-am ars in mod literal pupila din ochiul meu drept, in mijlocul unui serviciu agitat, in timp ce a sarit ulei din tigaie", spune Mike Colameco, veteran in bucatarie si gazda a Real Food cu MIke Colameco. porumbul a cazut in tigaie si a sarit ulei de 435 de grade. Am ramas pentru tot serviciul si m-am dus la ER dupa tura, fara zile libere, am folosit picaturi de ochi ".

6. Dezactivarea comenzilor din meniu nu este o solutie

Atunci cand persoanele intreaba de ceva din meniu si spuneti ca nu exista veti vedea dezamagirea. Daca intreaba de mai multe ori si primesc mereu raspunsuri negative impresia generala nu va fi una buna. Dumneavoastra si echipa dvs. petreceti 8 ore in bucatarie pregatind peste 25-30 de articole dintr-un meniu de cina in timp ce exista si persoane cu cereri speciale pe care trebuie sa le indepliniti.