Timisoara

Azvarlirea in Licee

Detalii

Web
www.azvarlirea.ro
Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
535

Voteaza & Distribuie

Descriere

Azvârlirea organizează pentru prima oară un turneu de Ultimate Frisbee pentru licee.
Acesta este finalul unui proiect pilot în Timișoara, care a presupus 4 antrenamente la cele 6 licee participante prin care am promovat un nou sport în rândul tinerilor : Ultimate Frisbee.
Acest proiect a fost posibil si datorită partenerilor noștri: Universitatea de Vest din Timisoara și FITT Timisoara - prin proiectul Com'on Timișoara.
Vă așteptăm la turneu în sala de sport a Universității de Vest din Timișoara din spatele Facultății de Arte și Design (str. Popa Șapcă, nr.4) pe 31 MAI 2018 începând cu ora 13:00 pentru a vedea cine ia acasă trofeul.
Meciurile vor avea 20 minute - timp de joc, în format de 2 grupe a câte 3 echipe / grupă.
Primele 2 echipe din fiecare grupă vor merge mai departe în faza semifinalelor.

www.azvarlirea.ro

UP !

Disclaimer:

Această activitate este un proiect câștigător al programului Com’On Timișoara 2017, organizat și implementat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, cu finanțare din partea Primăriei Municipiului Timișoara prin programul de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activități nonprofit culturale și de tineret de interes local conform HCL 40/29.07.2016 și cofinanțare din partea BCR (Banca Comercială Română). Proiectul a fost inițiat împreună cu sprijinul acordat de către Grupul PONT, inițiator al programului cu același nume din Cluj-Napoca.

Lista câștigătorilor concursului: http://timisoara.com-on.ro/noutati/lista-castigatorilor