Timisoara

B & T

B & T

Detalii

Adresa
Timișoara, Bulevardul Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr. 1
Telefon
0724288554, 0745393457
Web
www.bandt.ro
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
2351

Voteaza & Distribuie

Prezentare

B & T Timisoara

Atunci cand trebuie sa spui cateva cuvinte despre B&T, nu o poti face ca in cazul oricarei firme din domeniu. Calitatea, exigenta, rapiditatea si modul de lucru al noului concept de service, ridica si propune un alt standard oferit clientilor sai, obligand practic intreaga piata a service-urilor auto sa accepte profesionalismul si eficienta B&T drept etalon.
Plierea pe nevoile clientului, rezolvarea necesitatilor acestuia intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod cat mai eficient sunt obiectivele principale pe care si le propune marca B&T. Se ofera, astfel, clientilor garantia nivelului european de executie a service-ului fiecarui autoturism sau anvelope in parte.
B&T Anvelope Istoria firmei se intinde pe o perioada de 17 ani, perioada in care utilajele de ultima ora prezentate si utilizate constant cat si personalul calificat, care a fost pus la dispozitia clientilor, a asigurat longevitatea si dezvoltarea acesteia pe intreaga perioada. Acestea sunt, practic, garantia seriozitatii si a eficientei firmei. Pentru a indeplini si din punct de vedere scriptic garantia tuturor celor prezentate de firma, a fost implementat un sistem de management al calitatii planificat si documentat in conformitate cu referentialul ales SR ISO 9001:2001.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 8:00 - 13:00