Timisoara

Babysitting pentru copii, Spectatori pentru părinți

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
186

Voteaza & Distribuie

Descriere

29 octombrie 2016 la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”-
babysitting pentru copii, Spectatori pentru adulţi

Timişorenii care au copii cu vârsta între 4 şi 12 ani şi doresc să vadă spectacolul montat recent de regizorul Radu Afrim la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, pot beneficia pe 29 octombrie de servicii de babysitting cu personal calificat.
Pentru că managementul timpului poate fi dificil, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara urmează exemplul teatrelor din lumea întreagă şi vine în sprijinul părinţilor ocupaţi care îşi doresc să vadă un spectacol de teatru. Copiii vor petrece cele trei ore, cât durează spectacolul, în Sala Studio ocupându-se cu jocuri educative şi haioase în limba română şi limba maghiară. În timp ce pedagogul Salamon Katalin supraveghează şi coordonează activităţile copiilor, părinţii pot urmări spectacolul „Detalii naive, total lipsite de profunzime din viaţa şi moartea unor spectatori”, în Sala Mare a Teatrului.
Ne propunem ca, pe viitor, opţiunea de babysitting în timpul spectacolelor de la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” să fie disponibilă cel puţin o dată pe lună.
Pentru mai multe informaţii despre serviciul de babysitting sunaţi la numărul de telefon: 0746952899, sau trimiteţi email pe adresa pr@tm-t.ro.
Biletele pentru spectacolul din 29 octombrie se pot cumpăra la casieria Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely”, strada Alba Iulia nr. 2 în fiecare zi între orele 16-19. Spectacolul este tradus în limba română.