Timisoara

Balkan Reggae Connection 2: Jr. Brown, Prince Sol, One Lion, Apreo

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 1 saptamana
Apartine de
Escape Venue
Vizualizari
1143

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 12 octombrie 201222:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Reggaelize It! va invita vineri, 12 octombrie, la Balkan Reggae Connection 2 cu Jr. Brown, Prince Sol, One Lion, Apreo ! Eveniment pe facebook.
Jr Brown (Barna Toth) s-a nascut pe 3 Martie 1982 in Budapesta. E cunoscut in Ungaria pentru vocea sa unica si pentru energia pe care o da pe scena. In ultimii ani a sustinut concerte in toata Europa Centrala, de exemplu la Rototom Sunsplash(IT), Riddim is Love(TR), UpRising fest (SK). In primavara trecuta a avut sansa sa cante in Mainz cu CrossCutcha Sound, inaintea lui Black Dillinger si Fireblack. De asemenea, a cantat in deschidere pentru artisti reggae internationali precum Sizzla (Jam), Max Romeo (Jam), Don Carlos (Jam), House of Riddim Band(A), etc. In acea perioada a cantat cu Riddim Colony ca backing band. In ultima vreme a lucrat la un show live nou cu trupa High Grade si s-a implicat in miscarea pentru legalizarea cresterii/fumatului marijuanei.
http://www.facebook.com/pages/Jr-Brown/141510203683
PRINCE SOL (Ital Vision Sound System) | Serbia | MC/Dj set Prince Sol (Jin Ben) este un artist reggae din Serbia si face parte din Sound System-ul Ital Vision. Acest sound system a fost creat initial in satul de la Marea Adriatica Zagradje din Muntenegru, in anul 2004. Astazi, Ital Vision sunt considerati ca una dintre cele mai unice trupe de dj in industria reggae din Balcani. Singjay (mc) si selector (dj) in sound system, Prince Sol este operatorul din spatele butoanelor responsabile pentru formarea stilului lor unic, avand cele mai bune selectii reggae si dancehall si performante live. In ultima perioada au participat la multe evenimente din Balcani, ca promoteri ai Enciclopediei Roots And Sound despre muzica reggae a Balcanilor.
http://www.myspace.com/italvisionsound
ONE LION (Reggaelize It! Crew) | Romania | MC/Dj set One Lion (Vlad Sfichi) sau 1Leu, este unul dintre putinii artisti reggae romani, cu piese bine cunoscute in randul fanilor genului din Romania. A lansat 2 materiale pe internet, un album (Reggae Pur) si un EP (Lumea Mea), iar intre timp pregateste un nou EP pentru sfarsitul anului. A sustinut numeroase concerte in tara, mai ales in Timisoara, dar si in Sibiu, Galati, Cugir si in cadrul Fanfest 2012, cu trupa The OSGC ca backing. A avut colaborari cu artisti reggae romani ca Mr Levy si Lady Helenne, si artisti reggae internationali: Volodia, The OSGC, NRG_D, Jahmmi Youth.
http://www.facebook.com/onelionreggae
APREO (The OSGC) | Suedia/Romania | MC set/live guitar Apreo (Radu Apreotesei) este vocalist si chitarist in trupa romano-suedeza The OSGC, pe care a infiintat-o alaturi de Jr Eric si Partillo in 2003. Din 2003 pana in prezent a sustinut numeroase concerte cu trupa in Suedia, Romania (unde a fost recunoscuta ca prima trupa de reggae romanesca din Suedia), Ungaria si Spania. Printre festivalurile importante la care au participat se numara: Rock la Mures (2005 si 2006), Zaragoza Global Festival (2006), FanFest (2012). Trupa a lansat 2 materiale – albumul Va rugam inchideti USA (demo) in 2003, si albumul We Just Did It in 2005. In prezent lucreaza la un nou album numit Reggae Against the Machine.
http://www.theosgc.com/

Sursa informatii: www.setuptm.ro

Filtre petrecere/concert

Perioada: Saptamana asta, Luna asta