Timisoara

Bam Boo

Bam Boo

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1 (Iulius Mall - etaj)
Telefon
0746249832
Web
www.bamboo.ro
Categorie
Cadouri
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
3253

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Magazinul Bam Boo din Timisoara este conceput ca o oaza de liniste si relaxare in mijlocul aglomeratiei urbane, avand ca element central senzatiile, pentru a crea o experienta cat mai autentica. Sistemele de iluminare sunt special create pentru a pune in valoare produsele, dar si pentru a conferi o atmosfera calda, de camin. Muzica ambientala si aromele orientale rasfata atat vazul cat si auzul, iar materialele deosebite din care sunt confectionate produsele amplifica senzatia de caldura si intimitate.
Toate aceste elemente sunt completate de profesionalismul si amabilitatea echipei tinere de vanzari, mereu la dispozitia clientilor, gata oricand sa ofere solutii utile si creative. Nevoile fiecarui client sunt de o importanta maxima, de aceea fiecare beneficizaza de o atentie maxima.
Astfel, de la primul pas in magazin pana in momentul achizitionarii unui produs, noi transformam idealul in realitate si banalul intr-o experienta unica de shopping.
Noi propunem un spatiu de evadare, o lume proprie in care fiecare isi exprima personalitatea liber si creativitatea in mod inconfundabil.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00