Timisoara

Banca Transilvania - Agentia Gheorghe Lazar

Banca Transilvania - Agentia Gheorghe Lazar

Detalii sucursala

Adresa
Timișoara, Strada Gheorghe Lazar, nr. 40
Telefon
0256440031
Fax
0256440025
Web
www.bancatransilvania.ro
Categorie
Sucursale banci
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
2534

Voteaza & Distribuie

Prezentare sucursala

Banca Transilvania Timisoara - Agentia Gheorghe Lazar

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Banca se claseaza pe pozitia a 3-a in topul bancilor din Romania, in functie de active, la finalul primului trimestru din 2013.

Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism. Valorile BT, pe care banca le aplica in tot ceea ce intreprinde, sunt: Suflet, Energie si Idei Noi.

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Orar sucursala

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre sucursala

Banca: Banca Transilvania
Zone din Timisoara: Bucovina