Timisoara

BC Timisoara si BC Timba, castigatoare in intermediara

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
411

Voteaza & Distribuie

Descriere

La finele săptămânii trecute a început un nou sezon de baschet masculin, iar în această săptămână a avut loc și singura inermediară a turului. După o victorie importantă la Pitești, BC Timișoara a învins acum și Chiajna, 98-78, în timp ce Timba a pierdut la București în fața Stelei CSM, dar a făcut un show total acasă cu Farul, 106-33.
Din păcate, Leii din Banat l-au pierdut pe Zlatko Jovanvic care a ieșit accidentat în meciu cu ilfovenii. El reușise 30 de punctela Pitești și 13 cu Concordia. „Rămâne de văzut după ce se răcește. Voi vorbi cu fizioterapeutul, vom merge și la un control. Probabil e o recidivă la gleznă, dar sperăm să nu fie ceva foarte grav. Oricum, cred că Zlatko ar putea juca și într-un picior dacă e nevoie. A fost și ghinion, deoarece sunt trei meciuri într-o săptămână, cu Piteștiul, Chiajna și apoi cu Ploieștiul, iar el a trebuit să facă față unei asemenea solicitări. Dar cum îl cunosc și eu, și dumneavoastră, nu cred că va fi o problemă în meciul de sâmbătă. Sper cel puțin…”, a spus Tudor Costescu, antrenor BCT.
După 106-33 cu Farul, Bogan Murăescu a declarat: „A fost un meci ușor. Nu sunt prea multe de spus. Nu știam că n-au marcat niciun punct într-un sfert, dar sincer nu-mi amintesc să mai fi trăit așa ceva în baschet. Eu zic că participarea Farului în Liga Națională e un lucru bun pentru tinerii jucători români, pentru căî din moment ce nu se retrogradează, au șansa să joace. Normal că se vor mai întâlni cu astfel de rezultate, dar după o perioadă de timp se vor obișnui cu rigorile primei ligi și vor progresa. Să știți că de jocul nostru nu sunt mulțumit. Suntem statici, pe faza de atac nu ne mișcăm cum trebuie, nu pedepsim greșelile adversarului, deci mai avem de muncit. Le-am permis un număr mare de recuperări ofensive, deci sunt unele aspecte care nu îmi plac”.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro