Timisoara

BC Timişoara a debutat cu dreptul in retur. Timba insa a pierdut acasa

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
412

Voteaza & Distribuie

Descriere

Baschet Club Timișoara a pășit cu dreptul în returul Ligii Naționale, reușind să se impună cu 79-73 în fața celor de la BCMU Pitești. Deși au condus la un moment dat chiar la diferențe considerabile, băieții lui Petricevic au avut serios de tras pentru a-și asigura punctele victoriei.
Nikola Gacesa a fost cel mai bun jucător al învingătorilor, sârbul trecându-și în cont un prim double-double de la sosirea pe Bega, 25 de puncte și 11 recuperări. L-au urmat Fenn – 15, Lee-Ingram – 14, Conley – 13, Jovanovic – 10, Toth – 2. De cealaltă parte, Pankracije Barac a contribuit cu 19 puncte la zestrea echipei sale, urmat de Ulmer și Tutt, cu câte 13.
BC Timba a început anul cu o înfrângere clară, pe teren propriu, în faţa celor de la Steaua CSM EximBank. Bucureştenii s-au impus pe Bega cu 87-59, asta după ce galben-negrii au avut un început promiţător, conducând la un moment dat cu 20-15. Florin Popa a fost cel mai bun marcator al timişorenilor, cu 16 puncte, urmat de Nakic – 10, Florveus – 7, Pătru – 6, Păcurariu – 6, Czmor – 6, Andrieş – 5, Mihuţi – 2 şi Csender – 1. De cealaltă parte, Robert Nyakundi a fost lider, cu 30 de puncte, urmat de Djurasovic, cu 15.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro