Timisoara

BC Timişoara a inceput pregatirile cu ganduri mari

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
402

Voteaza & Distribuie

Descriere

BC Timișoara a reluat la începutul săptămânii pregătirile pentru un nou sezon competiţional, sub comanda lui Dragan Petricevic aflându-se toți jucătorii sosiți în această vară la echipă. După un sezon dezamăgitor, alb-violeții își propun un obiectiv îndrăzneț, și anume clasarea pe un loc care să permită participarea într-o competiție europeană.
„Am început ceva mai devreme pentru că avem destui jucători noi, un obiectiv destul de important de împlinit. În plus, la un moment dat erau mai multe variante de începere a campionatului, astfel că noi am hotărât să ne reunim mai repede, pentru a nu avea surprize neplăcute. Ne propunem obținerea unui loc de cupe europene. În mod normal, nu ar trebui să fie sub locul 5, luându-ne după experiența ultimilor ani”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.
Primul meci amical din această vară pentru BCT va avea loc pe 29 august, în deplasare, cu Proleter Zrenjanin, până atunci "Leii" urmând a se pregăti cu preponderenţî fizic, acolo unde şi preparatorul fizic Goran Damjanovic va da o mână de ajutor.
BC Timișoara s-a întărit în această vară cu nu mai puțin de opt jucători: Milos Pesic, Vladimir Tica, Dalibor Persic, Jahenns Manigat, Kevin Lewis, Octavian Boian, Bogdan Popescu și Bogdan Stăncuț.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro