Timisoara

BC Tymes merge mai departe! Victorie cu Clujul

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
412

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conform așteptărilor, chiar dacă nu a fost ușor. BC Tymes Politehnica a trecut cu 74-65 de Universitatea Cluj Napoca ntr-un meci din etapa a XII-a a primei ligi de baschet feminin. În runda viitoare, formația timișoreană are un adversar mult mai dificil, campioana CSM Târgoviște.
BC Tymes a început foarte bine meciul cu Universitatea Cluj și și-a asigurat o diferență confortabilă pe tabelă, 26-9, la finalul primului sfert al întâlnirii din sala Constantin Jude. În actul al doilea al întâlnirii ardelencele au evoluat mai bine decât în prima parte și au mai redus din ecart, din moment ce la pauză, scorul era 39-27 în favoarea timișorencelor.
Tot timișorencele au început mai bine mitanul secund, și după doar trei minute scurse din al doilea sfert a dus ecartul la 17 puncte, diferență maximă între cele două grupări. Ardelencele au început să recupereze teren, iar la finele actului al treilea, BC Tymes conducea cu 56-46. În debutul ultimul sfert al întâlnirii, studentele clujene s-au apropiat la șase puncte pe tabelă, dar o reușită de trei puncte a lui Dumitrache și una de două a lui Pesovic au făcut ca BC Tymes să-și asigure o diferență mai liniștitoare. Ardelencele nu au reușit însă să se apropie la mai mult de nouă puncte, care a fost și diferența finală, 74-65. În ultimul minut de joc, Universitatea Cluj a pierdut-o și pe Jones, care a părăsit terenul accidentată și ajutată de medicii celor două echipe. Marcatoarele lui BC Tymes Politehnica au fost: Karakasevic – 24, Krnjetin – 19, Dumitrache – 13, Pesovic – 8, Erak – 6, Jovovic – 2, Stoiedin – 2. Cea mai bună marcatoare a grupării ardelene a fost accidentata Amber Jones, autoare a 20 de puncte.
În runda viitoare, BC Tymes Politehnica joacă în deplasare, pe terenul campioanei din Târgoviște.
sursa: banatsport.ro

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro