Timisoara

BCM Danzio a pierdut in fata unei echipe din Satu Mare care nu a stralucit

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 2 saptamani
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
507

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Plecată cu şansa a doua în meci, BCM Danzio a făcut faţă puternicei echipe din Satu Mare, în etapa a 27-a a sezonului regulat la baschet feminin, dar a cedat în ultimul sfert, când a reuşit o contraperformanţă, niciun punct în 7 minute şi jumătate. Rezultatul final a fost de 72-60 pentru ardelence, în ciuda unui echilibru evident între cele două grupări.
“Panterele” au jucat de la egal la egal cu vicecampioana în debutul partidei, 4-4, 9-9, 13-13 şi 24-23 după 10 minute. Cum era de aşteptat în jocul gazdelor, a urmai apoi o cădere, iar de la 29-23 s-a făcut 33-40 şi 35-43 la pauza mare. În sfertul 3, jocul părea încheiat la 40-51, însă Danzio a revenit spectaculos, 52-54. Ultimele minute au fost de coşmar însă, nimic nu le-a mai intrat fetelor lui Dan Ionescu şi împinse şi de arbitraj în mai multe momente ale partidei, sătmărencele s-au desprins decisiv câştigând cu 72-60.
Freeman (Satu Mare) a reuşit un meci de pus în ramă, cu un dounle-double imens. Masiva jucătoare din Statele Unite a marcat 26 de puncte şi a recuperat 21 de mingi. Timişoreanca de la CSM, Anemarie Pârău a ţinut şi ea să se evidenţieze în acest joc, aducând echipei sale 13 puncte şi oferind 6 pase decisive. De la gazde, Tiffany Brown a reuşit cele mai multe puncte, 14, dar o realuzare frumoasă a avut Adina Stoiedin, aproape de un triple double. Sportiva originară din Timişoara a avut 9 puncte, 10 recuperări şi 9 “blocaje”, fiind eliminată însă uşor de brigada de arbitri pentru 5 greşeli personale. Dacă ar fi rămas măcar 30 de minute, Adina putea reuşea o performanţă greu de egalat. 30-59 a fost raportul recuperărilor, aici scriindu-se istoria partidei şi la începutul sfertului 4, când mingea nu a făcut cunoştiinţă cu coşul advers. Cu puţin curaj şi mai multă determinare, Danzio putea câştiga acest joc, în faţa unei echipe ce nu a strălucit.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro