Timisoara

Biblioteca Forumului German din Timisoara

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
1679

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Biblioteca Forumului German din Timisoara

Istoric

A luat fiinta o data cu infiintarea Forumului German din Timisoara in anul 1994. De atunci fondul de carte a crescut, ajungand in momentul de fata la 10.000 de volume in limba germana. Pe langa carti, biblioteca va pune la dispozitie si ziare si reviste in limba germana.

Organizare

Materialele aflate in dotarea bibliotecii cuprind carti, enciclopedii, albume si periodice in limba germana din domeniile: literatura germana, literarura universala, istorie, biologie, geografie si carti pentru copii.

Regulament si orar

Au dreptul de a imprumuta carti pentru acasa toti cei care sunt membrii ai Forumului German din Timisoara. Pentru a deveni membru se percepe o taxa de 30 de lei (RON) pe an.

Orar

Luni-vineri, orele 10.00-13.00, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala conform deciziilor Guvernului si a zilelor de sarbatoare religioasa conform calendarului.

Contact

Str Gh. Lazar 10-12, Timisoara

Informatiile despre biblioteci provin din prezentarile pe care acestea si le-au facut in propriile materiale promotionale. Texte adunate de: Cristina Delia Florescu. Brosura realizata de Cristina Delia Florescu.

Material furnizat de Biblioteca Centrului Cultural German
care face parte din brosura "Biblioteci din Timisoara"
realizata in cadrul proiectului "…drum spre Biblioteca"
www.kulturzentrum-temeswar.ro