Timisoara

Bilant #ÎmpreunaRezistam

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
401

Voteaza & Distribuie

Descriere

#ÎMPREUNĂREZISTĂM Timișoara
La concertul umanitar pentru victimele din Colectiv s-au strâns peste 33.000 de lei

Inițiativa umanitară #ÎmpreunăRezistăm a avut loc sâmbătă simultan în mai multe orașe din țară. Numeroși muzicieni au susținut concerte caritabile, cu scopul de a oferi sprijin, atât financiar, cât și simbolic, celor afectați de incendiul din club Colectiv.

În Timișoara, peste 70 de muzicieni , 15 tehnicieni si 35 de voluntari si-au adus contribuția la concertul-maraton din Parcul Rozelor. Trupele A.L.L. FRIENDS BAND, VIRGULA, POȘTA MARE, THE DIFFERENT CLASS, ROCKABIL, SONATIC, GRAVE FOR SALE, BRUM, OVERTONE, THE FACEPLANT, SANCTUAR, PANDORA, BURNING TABLE, METHADONE SKIES, NEGURĂ BUNGET si IMPLANT PENTRU REFUZ au susținut fiecare câte un micro-recital de 15 minute, în fața unui public numeros, animat de solidaritate, compasiune și prietenie.

Suma totală strânsă din vânzarea de bilele și din donațiile celor prezenți la eveniment a fost de 33.025 lei. Luni, banii au fost virați integral în contul fundației Estuar, implicată direct în ajutorarea victimelor din clubul Colectiv și a familiilor acestora.

Succesul a fost posibil datorită implicării unor oameni minunați, motivați pur și simplu de dorința de a ajuta, fiecare după posibilități. Organizatorii doresc să mulțumească publicului prezent la eveniment, trupelor, tehnicienilor care au oferit gratuit echipamente și servicii (Radu, Manu și echipa de la Doi10, Cătă, Vali, Bulă și echipa Clo Sound and Light, echipa Music Service, Levi, Marcel, Toma, Mtz, Edmond, Uțu, Sol Faur, Radu și Bogdan Racz), voluntarilor Emil, Dudu, Mimo, Sorin, Petru, Florin, Dan, Mircea și echipa, Răzvan și echipa, Ildi, Anca, Brighite, Aliosa, Flavius și nea Ion.
Mulțumim asociației Sfera Timișoarei pentru implicare și sprijinul acordat, Dark Side Booking Academy pentru inițiativă și coordonare, AltRadio și jurnaliștilor pentru prezență și promovare.
Mulțumim Velo Cafe, Kafka, The BASSment, Cramele Recaș, Toluna Group, Cofetăria Codrina.
Mulțumiri speciale pentru colaborare Casei de Cultură a Municipiului Timișoara și jandarmilor, polițiștilor și pompierilor prezenți la eveniment.

#ÎmpreunăRezistăm și în continuare.
Donații se pot face în conturile:

Cont în Lei: RO45RNCB0064004896460001
Fundația Estuar // Banca Comercială Română, Sector 5, București
Cont în Euro: RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029
Fundația Estuar // Banca Comercială Română, Sector 5, București // Adresa băncii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, București // SWIFT: RNCBROBU