Timisoara

BioDrop

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Carol Telbisz, nr. 3 (Bega Shopping Center - etaj 3)
Telefon
0256488973
Web
www.biodrop.ro
Categorie
Magazine cosmetice & parfumuri
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1386

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Biodrop® - picătura naturală este cel mai nou brand românesc de produse cosmetice realizate cu ingrediente naturale. Un concept nou, născut în Timișoara, ce dorește să se extindă la nivel național printr-o rețea de magazine proprii tip insulă situate în marile centre comerciale și magazine stradale, locații prietenoase aflate la îndemâna celor ce doresc să folosească acest tip de produse, bio-cosmetice.
Cu un raport calitate preț excelent, produsele Biodrop® se adresează tuturor celor interesați - desigur, poate mai mult celor interesate - în a-și păstra un timp cât mai îndelungat pielea tânără, frumoasă, naturală și sănătoasă. Este poate bine să nu uitam că acest organ vital pentru organismul nostru este cel mai expus, în orice moment, agenților poluanți din mediul înconjurător. Recomandarea noastră este ca cel puțin atunci când folosiți produsele ce intră în contact direct cu pielea, cele de îngrijire corporală, acestea să fie pe cât posibil realizate cu ingrediente naturale. Am lansat acest brand românesc cu ambiția ca în viitorul apropiat să construim o fabrică de produse cosmetice naturale în Timișoara astfel încât prețul plătit pe un produs Biodrop® să se întoarcă în cât mai mare măsură în economia locală, să reflecte cât mai mult un aport românesc în obținerea produsului finit, o desfacere în rețeaua proprie de magazine cu acoperire națională pentru a vă putea oferi produsele la un preț atractiv și, nu în ultimul rând, extinderea în parteneriate la nivel european pentru creșterea rețelei de vânzare.
După 1 octombrie produsele Biodrop® vor putea fi găsite și la Shopping Center Bega, etajul doi.
Printre produsele Biodrop® se numără și uleiul de Argan, un produs ce posedă proprietăţi remarcabile, este o comoară pentru piele, păr și unghii. Nutritiv, regenerant, împiedică uscarea şi îmbătrânirea fiziologică a pielii, îi redă elasticitatea. Bogat în elemente antioxidante şi protectoare. Uleiul de Argan este presat din fructele arborelui de argan, un copac nativ în Maroc, care trăieşte până la 200 de ani. De secole, marocanii au folosit ulei de argan pentru îngrijirea pielii dar şi în dieta lor obişnuită.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 19:00

Filtre

Produse: Cosmetice, Pentru baie, Pentru corp, Pentru maini, Pentru par, Pentru picioare, Pentru soare, Pentru ten
Program functionare: Sambata
Zone din Timisoara: Cetate