Timisoara

Bosch Green Weekend

Detalii

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
320

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pădurea are un rol foarte important în păstrarea echilibrului din natură. Lipsa copacilor în zona de câmpie, defrișările excesive și furtuna care a lovit Timișoara în data de 17 septembrie 2017, a înrăutățit situația spațiilor verzi şi a condiţiilor locale de mediu.

Plantarea de copaci și puieți este o prioritate pentru comunitatea noastră. Astfel, a luat naștere proiectul Bosch Green Weekend, în care Asociația Sfera Timișoarei și Bosch Service Solutions și-au luat angajamentul de a planta 3000 de puieți (stejar roșu, paltin, salcâm) pe un teren aflat în zona perdelei forestiere de nord a oraşului, pus la dispoziţie de către Primăria Timişoara.
Acțiunea de împădurire va avea loc sâmbată, 4 noiembrie 2017, între orele 10:00-16:00. Asociația Sfera Timișoarei și Bosch Service Solutions vor asigura echipamentele necesare (lopeți, mănuși) și instruirea tuturor voluntarilor înaintea evenimentului.
Daca doreşti să participi, înscrie-te AICI până în 23 octombrie 2017 şi vino împreuna cu familia și prietenii într-un număr cât mai mare.
Link înscrieri:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAQDV_TmvGgHiUjQ7rpKgJ64IAXW4UX_yvr71hKsPIpzfBKQ/viewform

* în caz de vreme nefavorabilă, acţiunea se va amâna cu o săptămână
** dacă aveţi acasă cazmale şi mănuşi de grădinărit, le puteţi aduce cu voi pentru a putea planta cât mai mulţi puieţi.