Timisoara

Bronz romanesc la Internationalele de badminton ale Romaniei de la Timisoara, rezervate juniorilor

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
263

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zilele trecute, sala „Constantin Jude” din Timișoara a fost gazda unui important turneu de badminton, Internaționalele României pentru juniori. Evenimentul a reunit la start 85 de jucători din 15 țări europene. La finalul competitiei, România a contabilizat o singură prezență pe podium.
Perechea Maria Duțu / Ioana Grecea, s-a clasat pe locul al treilea la dublu feminin, titlul fiind adjudecat de slovenele Nika Arih / Petra Polanc. Slovenia a mai cucerit un titlu, la simplu masculin, prin Miha Ivanic, acolo unde al doilea favorit, românul Collins Filimon, s-a oprit în sferturi, învins în trei seturi de cehul Petr Beran.
Unguroaica Reka Madarasz și-a adjudecat titlul la simplu feminin, cuplul francez Eloi Adam / Sami Corvee s-a impus la dublu masculin, în timp ce titlul la dublu mixt a fost câștigat de perechea poloneză Magdalena Swierținska / Pawel Simlowski.
O competiție nefastă pentru sportivii legitimați la CSM Timișoara, care s-au oprit în primul tur în fiecare probă: Daniel Popescu la simplu masculin și dublu mixt, Andra Olariu la simplu și dublu feminin, Alexandra Hărănguș și Cristina Soare la simplu feminin.
sursa: radiotimisoara.ro

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro